Posao iz snova: Provedite godinu dana u najluksuznijim odmaralištima svijeta!

Spread the love
Menprom

Ako ste ikada sanjali da živite stilom milijardera, no da ne potrošite ni lipe, ovo bi mogao biti posao iz snova za vas. Putnička agencija za luksuzna putovanja traži sretnika koji bi godinu dana putovao svijetom, a pritom bi boravio u najekskluzivnijim hotelima i odredištima te pisao recenzije o njima.

Reha Centar

Put je vrijedan milijun dolara, a odabrana osoba odsjest će na karipskom otoku Necker sir Richarda Bransona, posjetit će luksuzni noćni klub Davida Furnisha u Las Vegasu, privatni otok hotel Velaa na Maldivima te će skijati na najpoznatijim skijaškim odmaralištima.

Također, sretnik ili sretnica moći će sa sobom povesti jednu osobu, kako tokom putovanja ne bi bili usamljeni.

Tražene karakteristike idealnog svjetskog putnika su da osoba bude diskretna, pronicljiva, elokventna i društvena. Također, trebala bi pokazivati strast prema putovanjima, te imati znanje, iskustvo i cijeniti hranu, kulturu i zabavu.

Posao je objavila agencija Luxury Travel Intelligence, namijenjena isključivo članovima, mahom utjecajnim svjetskim putnicima.

Kako biste se prijavili za ovaj posao iz snova, potreban je registracija na stranici VeryFirstTo.com/job gdje ćete u 65 riječi ili manje opisati zašto ste baš vi idealna osoba za uživanje u godinu dana luksuza.

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL BLIN MAGAZIN/md)

Komentari

Komentara