Poruka predsjednika BOSS-a Mirnesa Ajanovića uoči predstojećih izbora i izborne šutnje

Spread the love
Rental Travel

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović uputio je izbornu poruku uoči predstojećih izbora i izborne šutnje da – VLAST MORA PASTI, i poziva građane da izađu na izbore i glasanjem protiv loše vlasti kazne nemoralne vladajuće stranke.

Reha Centar

Ukoliko se ne suprotstave izlaskom na izbore i glasanjem protiv loše vlasti, građani će i dalje na ivici egzistencije grcati u brojnim problemima i u naredne četiri godine. Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović poziva sve razočarane i obespravljene građane, nezaposlene, radnike, penzionere i boračku populaciju,  da na izborima kazne licemjerne, nenarodne, izdajničke i nemoralne politike nacionalista,  lažnih socijaldemokrata i ostalih prevaranata, kako bi se poslala jasna poruka i opomena svim političarima – da se građani ne smiju izdati!!!

Građani su dužni izboriti se na izborima, kao i na februarskim protestima 2014. kada su vatrom smijenili nacional-socijaldemokratsku vlast, te boračkim i svim drugim protestima u borbi za svoja prava – i jasno izraziti svoj otvoreni protest prema nemoralnoj vlast masovnim izlaskom na izbore i glasanjem – za BOSS.

Press BOSS-a

Komentari

Komentara