Pogledajte šta je promašio Ronaldo protiv Valencije VIDEO

Rental Travel

Završena je fantastična serija pobjeda Real Madrida. Real je izgubio 2:1 na Mestalli od Valencije u 17. kolu Primere nakon 22 pobjede zaredom u natjecateljskim utakmicama.

Reha Centar

„Kraljevima“ su nedostajale samo još dvije pobjede da dostignu svjetski rekord brazilske Coritibe. Real je dobro krenuo, poveo je iz jedanaesterca koji je realizirao Cristiano Ronaldo u 14. minuti, no Valencia je okrenula rezultat dvama pogocima u drugom poluvremenu.

Ronaldo i Gareth Bale bili su Realovi tragičari. Desetak minuta nakon što je doveo Real u vodstvo, Ronaldo je imao čistu šansu, zicer koji rijetko promašuje. Nakon dodavanja Balea, prošao je vratara Valencije i promašio prazna vrata s tri-četiri metra. Doduše, pucao je iz okreta, iskosa s desne strane, ali Ronaldo obično to ne promašuje. Da je to zabio, Real bi poveo 2:0 i teško da bi se Valencia vratila. Doista skup promašaj.

Real je imao nekoliko dobrih šansi, no njegovi igrači nisu se proslavili, posebice Bale koji je u nekoliko navrata loše reagirao. Ronaldo je u finišu utakmice mogao izjednačiti, ali nije bio precizan, pucao je pokraj vrata. Možda se ova tri izgubljena boda pokažu presudnim u utrci za naslov prvaka. Barcelona sada ima priliku preteći Madrižane, ako pobijedi Real Sociedad u San Sebastianu.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara