Počela prodaja ulaznica za meč BiH – Belgija, navijači od jutra u redovima

Rental Travel

Svega 12 dana ostalo je do najvažnijeg ovosezonskog susreta nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koju će 7. oktobra igrati protiv Belgije na stadionu Grbavica.

Reha Centar

Tim povodom od jutros je počela prodaja ulaznica za ovu utakmicu, a veliko interesovanje navijača pokazuju ogromni redovi i gužva na prodajnim mjestima gdje se prodaju ulaznice za utakmicu Zmajeva.

Tačnije, prodaja je počela jutros u 9 sati, a sva prodajna mjesta u BiH bukvalno su “zatrpana” navijačima koji se bore za jednu od 10.300 ulaznica koje su puštene u prodaju.

“NSBiH je do sada primio veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica za ovu utakmicu i izvjesno je da će kapacitet stadiona Grbavica biti nedovoljan da primi sve navijače. Zbog ograničenog kapaciteta stadiona, kao i obaveznih sigurnosnih procedura FIFA-e i UEFA-e, štampano je 10.300 ulaznica, a cijene su: po 30 KM za tribine Sjever i Istok, te 20 KM za tribinu Jug“, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Prodaja ulaznica vrši se isključivo u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije Centrotours, a o zainteresiranost navijača najbolje govore veliki redovi kupaca pred poslovnicom ove agencije u Sarajevu.

Radiosarajevo.ba

Komentari

Komentara