Plesne grupe Dirty Angels Crew i Dirty Angels Kids priredile “Street Show” za prikupljanje sredstava ugroženim građanima Tuzle

Spread the love
Rental Travel

Sinoć su u centru grada plesne grupe Dirty Angels Crew i Dirty Angels Kids priredile “Street Show” – aktivnost koja se realizuje u sklopu projekta “Dance Meeting Tuzla” a imala je za cilj prikupljanje sredstava za pomoć ugroženim i oštećenim građanima Tuzle, ova sredstva bit će uplaćena na račun interventnog fonda Fondacije tuzlanske zajednice.

Reha Centar

1

U roku od 30 minuta, mladi ljudi su skupili 103,00 KM!

„Važno je napomenuti da su plesne skupine DAC & DAK dobile podršku od svih tuzlanskih plesača i njihovih plesnih skupina. U to ime kao glavni i odgovorni za ekipe Dirty Angels Crew i Kids zahvaljujem se od svima od srca na pruženoj podršci“ kazao je Aleksandar CoA Aničić.

2

Dance Meeting Tuzla predstavlja projekat čiji će sadržaj biti ispunjen plesnim radionicama, plesnim takmičenjem, te brojnim aktivnostima mladih na volonterskom polju gdje će moći razvijati svoje liderske, ali i brojne druge sposobnosti, kroz angažman koji dobiju ili sami ponude. Takmičari će se natjecati za titulu najboljeg u Bosni i Hercegovini, a sve će pratiti najbolji stručnjaci iz regiona. Nagrada za koju će se mladi takmičiti je odlazak na najveći regionalni urbani plesni kamp „Adria Dance Camp“ i učešće na jednom od najvećih svjetskih događaja „Fresh Islands Festival“. Događaj je podržan od strane Općine Tuzla i Fondacije tuzlanske zajednice.

Dance Meeting Tuzla bit će održan 07. juna ove godine!

street show 4 5 6 7 8 9

Komentari

Komentara