Ovog vikenda počinje prva od 5 CEO konferencija u 2014. godini

Spread the love
Rental Travel

Ovog vikenda će biti organizovana prva od 5 CEO konferencija planiranih za 2014. godinu. CEO Warm-up Zenica bit će održana u subotu, 26. aprila i ugostiti će više od 100 učesnika.

Reha Centar

Ovu CEO Warm-up konferenciju organizuje Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Zenici.

CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferencija povezuje mlade s uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motivišu na proaktivan pristup preduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina. Tako će i ovu subotu, 10 govornika svojim pozitivnim primjerima i pričama o uspjehu inpirisati i motivisati učesnike.

Nakon konferencijskog dijela, planirana je i panel diskusija gdje će neki od predavača zajedno sa učesnicima diskutovati o aktuelnim temama iz oblasti preduzetništva i razvoja karijere mladih.

Nakon konferencije u Zenici, predstoje CEO Warm-upi u Tuzli, Mostaru i Banja Luci, a prijave za ove gradove su još uvijek otvorene.

CEO_2014_882x305px_12-4-2014_FINAL

Završnica CEO turneje 2014 je u Sarajevu, 31. maja i 1. juna, gdje se pored konferencijskog dijela organizuju i dodatne aktivnosti poput takmičenja Wanted – Million Dollar Employee, Kafa sa…, Start-up Expo, Radionice i Panel diskusija.

U sklopu prvog dana CEO konferencije u Sarajevu, održat će se i Pioneers Unplugged gdje se, pored pregleda aktuelnosti iz svijeta start-upa i tehnologije, te prilike da učesnici isprobaju najnovija tehnološka dostignuća, organizuje i after party.

Svi mladi koji odluče učestvovati na nekoj od CEO konferencija će steći nova znanja i vještine koje će im sigurno pomoći u budućem poslovnom dijelovanju, ostvariti važne poslovne kontakte ali će se, zasigurno, i dobro zabaviti.

Za sve dodatne informacije posjetite www.ceokonferencija.ba ili nas kontaktirajte na info@ceokonferencija.ba.

Komentari

Komentara