Ovo su tri znaka da vas partner u vezi iskorištava. Prepoznajete li ih?

Spread the love
Rental Travel

Iskorištava li nas, ponekad shvatimo ili priznamo same sebi tek kada bude prekasno i veza je na dobrom putu da se raspadne.

Reha Centar

Ponekad je zaista teško razlučiti jesmo li u “zdravoj “vezi. Iskorištava li nas, ponekad shvatimo ili priznamo same sebi tek kada bude prekasno i veza je na dobrom putu da se raspadne. Da se to ne bi dogodilo, TOI objašnjava koja su to tri očita znaka da nas on iskorištava.

1. Uvijek plaćate račun

Znamo da su žene danas emancipirane i više se ne gleda na to da je muškarac taj koji nužno mora platiti račun u restoranu ili kafiću. Ako vam se događa da na svakom spoju vi vadite novčanik i plaćate, vjerojatno vas iskorištava. Pokušajte se oduprijeti porivu da posežete za novcem na svakom spoju. Dajte mu vremena da vidite kako će on reagirati, a i podjela računa bila bi zaista dobra ideja.

2. Slobodan je za vas samo kada vas on treba

Baš ste večeras htjeli vidjeti s njim, ali on ima neke “neodgodive obveze”. Dobro, onda ćete se vidjeti sutra. Ali sutra ima neki dogovor koji ne može otkazati pa nema ni deset minuta za vas. Ali, kada njemu nešto zatreba, traži da se nađete. I tako se taj obrazac ponašanjaponavlja. Vidite li nešto čudno? Žene često ne mogu protumačiti takvunaviku ponašanja muškarca i objašnjava je kao muškarčevu potrebu da od nje zatraži savjet.

3. Pomažete mu kada je u škripcu s novcem

Lijepo je pomagati drugima i to nas čini još boljim osobama. Ali ako “svom” muškarcu, osim što uvijek plaćate račune kada izađete, dajete novac i za režije ili neke druge njegove financijske “terete”, vjerojatno je da vas iskorištava zbog novca, piše TOI.

Večernji list – aktuelno.ba

Komentari

Komentara