Otkriveno šta je Ronaldo na rubu suza vikao sucu nakon što ga je isključio

Spread the love
Rental Travel

Cristiano Ronaldo isključen je zbog čupanja kose Murilla na utakmici Valencije i Juventusa, a odluku Felixa Bricha jako je loše podnio. Trener Juventusa Masimiliano Allegri smatra pak da ova situacija pokazuje da Ligi prvaka fali VAR…

Reha Centar

Portugalski 33-godišnji krilni napadač pobrinuo se za najveću kontroverzu ovosedmične Lige prvaka. U 29. minuti dvoboja Valencije i Juventusa Ronaldo je ušao u sukob s Murillom kojeg je u jednom trenutku počupao za kosu, za što ga je Felix Brych poslao u svlačionicu.

Očajna skupocjena zvijezda zatim je na rubu suza vikala:

‘Nisam ništa napravio! Nisam ništa napravio!’

Ronaldo je deprimiran izašao s travnjaka, a Juventus je unatoč igraču manje golovima Pjanića iz penala ostvario pobjedu na Mestalli. Trener se nakon trijumfa osvrnuo i na Ronaldov incident.

‘Izgubili smo Ronalda na nekoliko utakmica. Mogu samo reći da bi sucu u ovoj situaciji dobro došao VAR,’ naglasio je Massimiliano Allegri.

Ronaldu sada ne preostaje ništa drugo nego koncentrirati se na Seriju A u kojoj je zabio svoje prve golove u prošlom kolu protiv Sassuola, a sljedeći protivnik Juventusa bit će Frosignone u nedjelju…

Tportal

Komentari

Komentara