OO SDA Tuzla organizovao tradicionalni bajramski prijem

Spread the love
Menprom

Općinski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla danas je u povodu Ramazanskog bajrama u prostorijama Stranke organizovao tradicionalni bajramski prijem čiji je domaćin bio predsjednik OO SDA Tuzla doc.dr.sc. Salko Bukvarević.

Reha Centar

Prijemu su prisustvovali članovi, simpatizeri SDA, članovi porodica šehida i poginulih boraca i brojni drugi dragi gosti koji su željeli da skupa podijele radost Bajrama.

SDA TUZLA

Nakon bajramskog druženja u prostorijama Stranke, delegacija SDA je prisustvovala centralnom obilježavanju Dana šehida na mezarju u Moluhama.

Tradicionalom obilježavanju Bajrama u organizaciji OO SDA Tuzla prethodili su zajednički iftari članova Stranke tokom cijelog mjeseca Ramazana.

SDA TUZLA

 

SDA TUZLA

Obilježavanje Bajrama dalje se nastavlja u sportskom duhu, 16. po redu bajramskim turnirom koji se igra 29. i 30. jula ove godine na stadionu Bambi u Slavinovićima. Organizator turnira je Asocijacija mladih OO SDA Tuzla. U nadmetanjima u malom nogometu snage će odmjeriti 16 ekipa juniora i 8 ekipa seniora, koje će odigrati veliki broj utakmica.

 

Služba za odnose s javnošću OO SDA Tuzla

 

AKTUELNO.BA

Komentari

Komentara