Odveo djevojku na krov i sjekirom natjerao da se skine (video)

Spread the love
Rental Travel

Do pasa gol muškarac (32) držao je svoju djevojku kao taokinju na krovu zgrade u kineskom gradu Sanya i prijeteći joj sjekirom za meso naredio da se skine ispred susjeda kako bi ju posramio. Prestrašenu djevojku držao je za grlo, govorio da će ju ubiti i tvrdio da ga je varala s drugim muškarcem dok je on bio na poslu.

Reha Centar

Neki tvrde da je žrtva njegova djevojka, a da je on bio ljut jer su njeni roditelji zabranili da se vjenčaju. Drugi pak tvrde da je par već u braku, te da ga je ona namjeravala ostaviti zbog neprestanih optužbi da ga vara. U jednom trenutku 32-godišnjak se skinuo u donje rublje i naredio djevojci da učini isto, a potom je skinuo svu svoju odjeću.

Naoružani policajci i stotine slučajnih prolaznika gledali su kako pregovarači pokušavaju spustiti muškarca i djevojku s krova. Čak su na mjesto ‘zločina’ doveli i članove njegove obitelji kako bi ga nagovorili da siđe, no to je bilo bezuspješno. Nakon što je nekoliko puta od policije tražio automobil s kojim će pobjeći, policija mu ga je i dovezla. Ipak, kad je muškarac sišao s krova, uhitili su ga i oslobodili djevojku.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Komentari

Komentara