Obilježavanje Božića sa korisnicima usluga JU Dom penzionera Tuzla

Spread the love
Rental Travel

Vršilac dužnosti gradonačelnika Tuzle dr.sc. Zijad Lugavić jutros je posjetio JU Dom penzionera, kako bi uputio čestitke i proveo vrijeme sa korisnicima usluga doma, u povodu obilježavanja pravoslavnog Božića.

Reha Centar

 „Jutros sam došao da zajedno sa našim sugrađankama i sugrađanima pravoslavne vjeroispovijesti obilježimo Božić, kao praznik druženja, ljubavi i porodičnog okupljanja. Obzirom da sve sugrađanke i sugrađane smatram svojom velikom porodicom, došao sam da porazgovaram sa njima, da se družimo i praznik obilježimo zajedno. Meni je veoma drago što smo na ovaj način počeli dan. Ovom prilikom želim lično da im čestitam Božić, poželim dobrog zdravlja i porodičnog druženja. Svima poručujem da nastavimo njegovati duh zajedničkog života, različitosti i poštovanja kako bi uspješno gradili naše bolje sutra “, – poručio je vršilac dužnosti gradonačelnika Tuzle dr.sc. Zijad Lugavić.

Menadžment JU Dom penzionera Tuzla, ovom prilikom zahvalio se gradskoj administraciji i dr.sc. Lugaviću na pažnji i kontinuiranoj podršci korisnicima usluga ove ustanove.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara