Obilježavanje Božića sa korisnicima usluga JU Dom penzionera Tuzla

Menprom

Vršilac dužnosti gradonačelnika Tuzle dr.sc. Zijad Lugavić jutros je posjetio JU Dom penzionera, kako bi uputio čestitke i proveo vrijeme sa korisnicima usluga doma, u povodu obilježavanja pravoslavnog Božića.

Reha Centar

 „Jutros sam došao da zajedno sa našim sugrađankama i sugrađanima pravoslavne vjeroispovijesti obilježimo Božić, kao praznik druženja, ljubavi i porodičnog okupljanja. Obzirom da sve sugrađanke i sugrađane smatram svojom velikom porodicom, došao sam da porazgovaram sa njima, da se družimo i praznik obilježimo zajedno. Meni je veoma drago što smo na ovaj način počeli dan. Ovom prilikom želim lično da im čestitam Božić, poželim dobrog zdravlja i porodičnog druženja. Svima poručujem da nastavimo njegovati duh zajedničkog života, različitosti i poštovanja kako bi uspješno gradili naše bolje sutra “, – poručio je vršilac dužnosti gradonačelnika Tuzle dr.sc. Zijad Lugavić.

Menadžment JU Dom penzionera Tuzla, ovom prilikom zahvalio se gradskoj administraciji i dr.sc. Lugaviću na pažnji i kontinuiranoj podršci korisnicima usluga ove ustanove.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara