Novogodišnje zagrijavanje počinje !

Menprom

Uljepšajte  svoje raspoloženje i od 28.decembra pa sve do Nove godine uživajte na Trgu slobode gdje se odvija četverodnevni  prednovogodišnji  Sajam !

Reha Centar

Mnogo je razloga da svakog dana, počev od 28. do 31.decembra dodjete na Trg slobode!

Tamo vas očekuju:

Svježi pekarski proizvodi, zanimljivi suveniri, novogodišnji ukrasi i  čestitke, topli čaj i kuhano vino, gastro ponuda, kolači, slastice…

I to nije sve!

Očekuje vas i bogat  kulturno zabavni program, a samo za djecu se priprema Dječja Nova godina, nastupi klovnova, muzičkih orkestara i plesnih grupa, uz dodjelu paketića i slatkiša…

Djeca će imati priliku i da uživaju u  vožnji vozićem i besplatnom klizanju! Zabavni program obilježavanja Dječije Nove godine održati će se u nedjelju, 29.12., sa početkom u 12.00 sati.

Novogodišnji Sajam počinje u subotu, 28.12.2013. godine, a zvanično će je u 13.00 časova otvoriti gosp. Jasmin Imamović, Načelnik Općine Tuzla.

Organizatori ovog nesvakidašnjeg druženja su Općina Tuzla i Opšte udruženje samostalnih privrednika Tuzla, uz podršku Ministarstva razvoja i poduzetništva TK, javnih preduzeća “Saobraćaj i komunikacije”, “Pannonica” i “Komunalac” i Javne ustanove “Dom mladih” Tuzla.

Trg Slobode

Radno vrijeme Sajma je od 11,00 do 21,00 sat, osim 31.decembra, kada  će Sajam raditi od 9,00 do 14,00 sati.

Komentari

Komentara