Novo u TC Sjenjak Tuzla: Little stars, mjesto za ugodan dnevni boravak vašeg mališana

Menprom

Dinamične obaveze, posao, trka za vremenom i sve veća potreba da puno vremena provodimo na poslu postavljaju i jedno logično pitanje a to je: Kako rastu i kako vrijeme provode naša djeca?

Reha Centar

U modernim svjetski gradovima već odavno postoje centri koji se brinu o vašoj djeci dok ste vi na poslu, zajedno sa njima uče, pišu zadaće, doručkuju i ručaju i vode ih u škole i nazad.

Jedan takav centar otvoren je nedavno i u Tuzli, u TC Sjenjak kojeg sa dosta uspjeha vodi učiteljica Suada, koja brine da vaše dijete ima svu neophodnu njegu tokom boravka dok se vi ne vratite s posla. Ovaj centar pruža usluge širokog spektra i ono što je najvažnije vaše obaveze i vrijeme prilagođava upravo vama.

Zajedno sa mališanima učiteljica Suada sa svojim saradnicima u svakom trenutku je na usluzi vašem mališanu.

” Slobodno vrijeme koje imaju djeca provode na kreativan i zabavan način, mališanima pružamo pomoć oko školskih obaveza kao što su lektire, zadaće i sl. Imamo i razne radionice u kojima djecu učimo i podstičemo na razmišljanje i interakciju. Sa djecom obično radimo u manjim grupama kako bi svako dijete imalo punu pažnju a isto je i sa ishranom koju za njih pripremamo jer slušamo njihove želje i pretvaramo ih u stvarnost. Moja preporuka roditeljima koji puno rade i koji imaju dilemu kome povjeriti svoje dijete na čuvanje dok su na poslu je da dovedu svoje dijete u naš centar i uvjere se da će njihovo dijete biti zadovoljno i sretno a kada dođu kući imaće puno više vremena za zajedničke aktivnosti jer školske obaveze i zadaće su već urađene”- kazala nam je učiteljica Suada koja je ovom prilikom kazala da ima još slobodnih mjesta za djecu koja žele sigurno i zdravo okruženje.

Više informacija na telefon: 061 078 668 (Suada).

Sa puno ljubavi i pažnje brinemo o vašoj djeci, poručuju iz Centra Little Stars Tuzla.

Dobro došli ! 

 

Komentari

Komentara