Novi naslovi u najvećoj bh online knjižari – Knjiga.ba

Spread the love

I ovaj mjesec smo se potrudili da obogatimo našu ponudu u najvećoj online knjižari u Bosni i Hercegovini na adresi Knjiga.ba sa novim i atraktivnimm naslovima. Predstavljamo neke od njih …

Zehra Hubijar – Bolje je znati nego imati

Pred vama je malo neobična knjiga. To nisu priče. Nisu ni pjesme. Ipak, vrijedi pogledati šta je to. Naći ćeš mnogo poslovica, ali i kratkih sažetih izreka koje su rezultat životnog iskustva i mudrosti. Ima tu i poneka priča. Tek da vidiš kako se poslovice mogu odnositi i na iskustvo opisano u pričama.

Reha Centar
Menprom

Ko hoće učiti, svugdje nađe školu.

bolje_znati_nego_imati_417x600

 Asmir Kujović – Ko je zgazio gospođu mjesec

Asmir Kujović je zasigurno najtalentiraniji bosansko-hercegovački pjesnik najmlađe generacije. No, evo, okušava se i u romanu. Njegov roman prati dostignuća suvremene svjetske proze i, kao takav, činit će još jednu značajnu komponentu u modernom shvaćanju bosansko-hercegovačke književnosti.
Njegov roman Ko je zgazio gospođu Mjesec je nagrađen godišnjom nagradom Društva pisaca Bosne i Hercegovine.

ko_je_zgazio_gospodju_mjesec_348x600

 Goran Mikulić – Mario moj otac

Otac je Mario Mikulić (1924-1991), koji potpisuje bogat opus slika koji i danas oplemjenjuju naše življenje, s motivima ulica, prirode, žive i nežive, ali i nizom likova, ličnosti, figura zaustavljenih u vremenu. Sin je Goran Mikulić, diplomirani arhitekta, koji danas projektuje osobenu izdavačku produkciju.

O svjedočanstvu u ovoj jedinstvenoj knjizi, koja je istovremeno bio, foto i likovna monografija, pjesnik i novinar Mišo Marić bilježi u pregovoru da je Goran, građevinac po obrazovanju, a izdavač po ljubavi, sjeo na slikarevu stolicu pred štafelajem …

mario_moj_otac_420x600

Za više interesantnih naslova posjetite našu internet prodavnicu na adresi – knjiga.ba

 aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara