Novi letovi iz Tuzle za Dortmund i Eindhoven

Rental Travel

Sarajevo, 23. april 2014 g.: Wizz Air najveći nisko-tarifni avio prevoznik u Centralnoj i Istočnoj Evropi*, objavio je danas da će ovog ljeta povećati broj svojih operacija u Bosni i Hercegovini tako što će dodati 2 nove rute iz Tuzle, za Dortmund i Eindhoven. Letovi za Dortmund će otpočeti 19. juna sa frekvencijom od 3 leta sedmično, dok će letovi Tuzla – Eindhoven operirati 2 puta sedmično počevši od 22. juna.

Reha Centar

Sa ovim povećanjem Wizz Air sada nudi 13 letova sedmično iz Bosne i Hercegovine, na 5 ruta i u 4 zemlje što predstavlja 60 % povećanje kapaciteta u odnosu na prethodnu godinu (juli 2014. godine). Karte za nove rute iz Tuzle su već u prodaji sa cijenom od samo 39.99 EUR ** i mogu se kupiti na wizzair.com.

WIZZ AIR NOVE RUTE IZ TUZLE:

 

DESTINACIJA

DANI

POČETAK

CIJENA OD**

Dortmund

Uto, Čet, Sub

19 juni

39.99  EUR

Eindhoven

Sri, Ned

22 juni

39.99  EUR

Na press konferenciji u Sarajevu danas, György Abrán, komercijalni direktor kompanije Wizz Air je izjavio: Današnje objavljivanje novih linija naglašava privrženost Wizz Air-a Bosni i Hercegovini. Otpočeli smo naše operacije u Tuzli prije skoro godinu dana i pozdravljamo to što su korisnici naših usluga u Bosni i Hercegovini oduševljeni našim niskim cijenama kao i to da su stanovnici Tuzlanskog kantona već otkrili naše niske cijene za Gothenburg, Malmo and Basel Mulhouse Freiburg. Danas objavljujemo 2 nove rute prema Njemačkoj i Holandiji i nadamo se de će one biti veoma popularne među korisnicima naših usluga, da će stimulisati nova zapošljavanja i da će biti od koristi u razvoju turizma i sektoru vazduhoplovstva te se radujemo da ćemo u budućnosti omogućiti još niskih cijena za Bosnu i Hercegovinu.

AKTUELNO.BA

Komentari

Komentara