Nijednoj reprezentaciji nije lako doći u Zenicu

Menprom

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u trening centru u Zenici uoči posljednjih utakmica u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Francuskoj. Naš najbolji tim u Zenici će na stadionu Bilino polje odmjeriti snage s reprezentacijom Velsa 10. oktobra, dok je tri dana kasnije na rasporedu duel s Kiprom u Nikoziji.

Reha Centar

“Nadam se da ćemo naći odgovor i da imamo snage, utakmica je važna, Vels je prvi imaju dobru seriju. Imamo puno poteškoća, koje su inače normalne u fudbalu, ali nama su došle u nezgodno vrijeme. Radit ćemo i sve ćemo učiniti da dođemo do rezultata koji želimo.Došlo je 7-8 igrača, a do večeras će svi biti tu, osim dvojice koji igraju večeras i Begovića koji dolazi u 21 sat. Još uvijek čekamo Lulića, ali ne želi da dajem informacije koje nisu u mom domenu. Nadam se da će biti spreman”, rekao je Baždarević i dodao:

“U fudbalu se to može nadoknaditi, vjerujem da će biti s nama, osim Bešića koji je suspendovan. Sigurno je da publika puno očekuje, a i mi od njih želimo da nas bodre, a mi im moramo dati argumente zato nijednoj reprezentaciji nije lako doći u Zenicu”, rekao je Baždarević.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara