Neću dozvoliti Lagumdžiji da sa mnom tare pod i da me ponižava

Spread the love
Menprom

Slobodan Popović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i član SDP-a BiH, podnio je zahtjev za istupanje iz stranke, i pred početak sjednice entitetskog parlamenta zatražio da ubuduće nastupa kao nezavisni poslanik. U SDP-u kažu da je Popović već neko vrijeme radio protiv interesa partije, dok Popović tvrdi da je već duže vrijeme nezadovoljan radom partije i svojim statusom.

Reha Centar

Obavještavajući NSRS kako više nije član Kluba SDP–SDA, zatražio je da tehničke službe obezbijede uslove da sjedi u dijelu sale gdje sjedi opozicija

“Posljednja kap u čaši je prelila čašu i ja više nisam spreman da dozvolim nikome pa ni rukovodstvu SDP-a na čelu sa Zlatkom Lagumdžijom da sa mnom tare pod i da me ponižava intelektulano, ljudski i politički”, kazao je Popović.

Da SDP više ne računa na mene postalo je jasno, kazao je Popović, kada nisam bio pozivan na stranačke skupove gdje se dogovaraju pripreme za izbore ove godine. Tvrdi da je njegova diskreditacija od vodećih ljudi SDP-a bila i zbog javno izrečenog stava da je za stanje u društvu kriva aktuelna vlast.

“Ja sam se razdužio sa ljudima koji loše upravljalju idejom socijaldemokratije. Tako su se grubo poigrali sa povjerenjem 300.000 glasača u BiH time što su obećali da će raditi nešto, a nisu to uradili”, tvrdi Popović.

Slobodan Popović je jedan od osnivača SDP-a BiH u Republici Srpskoj. Kako je najavio, zasada će djelovati u parlamentu RS-a kao nezavisni poslanik.

federalna.ba – aktuelno.ba

Komentari

Komentara

Posted In: