Navijači Reala traže odlazak kompletne uprave, predsjednika Pereza, te trenera Solarija

Menprom

Madridski Real sinoć je gadno, ali baš gadno na svom Santiago Bernabeuu poražen od Ajaxa. Završilo je 4:1, a više se nitko ni prisjetiti ne može pobjede iz prve utakmice od 2:1 u Amsterdamu. Ona nije bitna, priča se samo o gaženju poletaraca iz Amsterdama usred Madrida. Dok svi slave Dušana Tadića koji je od francuskog L’Equipea dobio čistu desetku, zajedno s ostatkom momčadi, javlja se trener poraženog kluba.

Reha Centar

Još uvijek aktualni prvak Europe ne može se pomiriti s činjenicama. Doživjeli su Realovci četvrti uzastopni poraz na svom stadionu u svim natjecanjima, prvi put su nakon dugo vremena ispali već u osmini finala Lige prvaka, a ono što se sprema sigurno nije ugodno. Navijači traže odlazak kompletne uprave, predsjednika Pereza, trenera Solarija i svih onih koje smatraju krivcima za ovakav debakl.

Čak je i grupa igrača nakon dvoboja rekla da je ova sezona za njih gotova. Više ne konkuriraju niti za jedan trofej. Ipak, trener Solari na press-konferenciji veli da to nije kraj…

“Ova sezona je za nas vrlo teška, ali mi smo tu baš zato, da pokažemo karakter i veliko srce kad je najteže. Lako je biti velik kad sve ide po planu, ali u ovakvim trenucima treba pokazati hrabrost. Ono što mi sada moramo napraviti je ostati što mirniji i pokazati karakter. Madrid je veći od svih nas, Madrid se uvijek vraća, i uvijek se vraća još jači”, poručio je Solari, kojemu sada sasvim sigurno prijeti otkaz.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara