Najsretniji znakovi ovu sedmicu su Jarac, Djevica i Blizanac

Spread the love
Menprom

Najsretniji znakovi ovu sedmicu su Jarac, Djevica i Blizanac…

Reha Centar

OVAN (21.03. – 20.04.)

Ljubav

Tijekom ovog tjedna još se neće potpuno smiriti privatni život. Trebat će dosta diplomacije i strpljenja kako bi razgovarali normalnije. I dalje stoji da važete svaku svoju riječ. Postat ćete doduše realniji i smanjit ćete svoja ljubavna očekivanja.

Karijera

Šefovi bi mogli promijeniti svoju taktiku i zatezati tamo gdje ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško sjesti. Ipak, morat ćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.

Zdravlje & savjet

Relaksacija je imperativ.

BIK (21.04. – 20.05.)

Ljubav

Obiteljski izazovi će dobrim dijelom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji iz koje potječu s tim da će im odnos s voljenom osobom malo škripiti. Samci će ostati kod kuće.

Karijera

Prilike za razvoj karijere bit će usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procijenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomizirate sa svojim snagama jer će vam nedostajati energije.

Zdravlje & savjet

Red odmora uvijek neka prati red aktivnosti.

BLIZANCI (21.05. – 20.06.)

Ljubav

Ako ste još sami i tražite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad bi moglo zaiskriti na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobaveznim druženjima uz kavu ili na putu do škole. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.

Karijera

Isprobavat ćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i riskirati. Ova igra donijet će vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Umjetnici pred publikom imat će sve više posla, a pljesak neće izostati.

Zdravlje & savjet

Poradit ćete na svom stilu. Mijenjate ga.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ljubav

Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Primijenite savjete za koje vjerujete da su dobri.

Karijera

Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a bit će i onih koji će živjeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi.

Zdravlje & savjet

Osigurajte si više vremena za san.

LAV (23.07. – 22.08.)

Ljubav

Vaš zanimljiv ljubavni period nastavit će se jednakim tempom i kroz cijeli ovaj tjedan. Pred vama su iskustva koja će zasigurno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su možda još sami imat će mnogo udvarača. Moći će birati.

Karijera

Snaga i uvjerljivost kojom ćete zračiti omogućit će vam da utječete na druge. Ako nekog trebate pridobiti, vrlo je vjerojatno da ćete u tome uspjeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

Zdravlje & savjet

Neki će biti presigurni u sebe.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Ljubav

Pred vama su mnogobrojne ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na putovanju. Bit će vam lijepo. Vaše strasti bit će veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog spola. Na vama je samo da se razmašete.

Karijera

Vrijeme je dobro za unutrašnje introspekcije, istraživanja u tišini i povučen rad. Kako ovo nije svojstveno vašoj prirodi, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sjedite i predano radite bez brbljanja i buke.

Zdravlje & savjet

Tko ima umjetničkih ideja, neka se svakako izrazi.

VAGA (23.09. – 22.10.)

Ljubav

Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, razumijevanja i sklada, a povjerenje će rasti. Bit ćete zadovoljni i sretni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti na intelektualnoj razini.

Karijera

S lakoćom ćete rješavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovaj će put biti skladno pomiješana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smjelo vodite cijelu stvar. Uspjet ćete u većini planiranog.

Zdravlje & savjet

Ne pretjerujte s vježbanjem.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Ljubav

Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za ugodna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sjećate se i boljih dana. Oni u vezama bit će uglavnom dobro.

Karijera

Istraživači će dobiti novi vjetar u leđa. To će ih potaknuti da rade još predanije. I umjetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija bit će im najbolji vodič.

Zdravlje & savjet

Raste vaš interes za alternativu.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav

Bogatstvo izlazaka i širok krug ljudi koji se još više proširujte učinit će vam ove dane dinamičnim. Rijetki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bit ćete ispunjeni bez obzira na vaš status samca ili „u paru“.

Karijera

U temama povezanim s financijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati sagledati, proanalizirati i donijeti odluke koje će usmjeriti daljnji tijek razvoja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.

Zdravlje & savjet

Vježbajte disanje za opuštanje.

JARAC (22.12. – 19.01.)

Ljubav

Ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudite povesti je sa sobom ili objasniti svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog spola.

Karijera

Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima poduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtijevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao također će biti prilično aktivni.

Zdravlje & savjet

Nemojte zanemariti redovan san.

VODENJAK (20.01. – 18.02.)

Ljubav

Ono što zamislite u ljubavi bit će jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živjeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Bit će i onih koji će osjetiti sve čari platonske ljubavne veze.

Karijera

Imat ćete potrebu staviti točku na „i“ i malo se distancirati od intenziteta posla. Pri tom ćete postati tiši, a mnoge će iznenaditi vaša nova faza nakon jakih komunikacija. Ponekad vam se jednostavno neće dati odgovarati na pitanja koja vam postavljaju.

Zdravlje & savjet

Mirujte.

RIBE (19.02. – 20.03.)

Ljubav

Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostat će, pa nemojte stvarati umjetne situacije zbog „sporta“. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoj šarm.

Karijera

Bit će previše želja i premalo prilika za njihovo trenutačno ostvarenje. Vaše ambicije nisu male, ali okolnosti će vas navoditi na miran rad u tišini. Vrijeme je dobro za planiranje novih poteza, ali realizacija će možda malo pričekati.

Zdravlje & savjet

Nemojte biti nestrpljivi.

(she.hr)

Komentari

Komentara