Najpopularniju frizuru na svijetu Jennifer Aniston može zahvaliti samo jednom čovjeku

Spread the love
Menprom

Planetarno popularna glumica Jennifer Aniston osim zbog svojih fantastičnih uloga u svijetu je postala prepoznatljiva zbog svog sjajnog izgleda, a posebno frizure koju mnogi danas neuspješno pokušavaju prekopirati

Reha Centar

Bili ljubitelj serije ‘Prijatelji’ ili ne, vjerojatno jako dobro znate da je jedan od glavnih likova igrala Jennifer Aniston. Omiljena glumica koja je tom ulogom osvojila srca publike i obilježila karijeru, i danas se rado prisjeća sjajnih vremena kada je utjelovila vrckastu Rachel Green.

Njezin lik tokom 10 sezona serije mijenjao je izgledi frizure, no mnogi je najbolje pamte po fantastično urednim pramenovima i poludugom stepenasto ošišanom frizurom. Sličnoj kosi Aniston je ostala vjerna dugi niz godina, a ako ste se pitali koja je tajna njezine uvijek postojane frizure, sada i to znamo.

Svaka žena koja je bar jednom imala ošišanu kosu stepenasto, vrlo dobro zna da je nakon svakog pranja njezin izgled drugačiji i da je teško postići savršeno postojanu frizuru s uvijenim vrhovima prema unutra, pogotovo kada svaki leti na svoju stranu. Vaše probleme razumije i sama glumica koja kaže da bez svoga frizera kojem je odana preko 25 godina, nikada ne bi imala takvu frizuru.

Mc Millan i Aniston upoznali su se na setu serije ‘Prijatelji’ 1994. godine i upravo je on zaslužan za sve njezine frizure na ekranu, ali i privatno.

‘Ono što Chris učini s kosom ne može nitko drugi. On mi je predložio famoznu Rachel frizuru kojom sam bila oduševljena. No kada god on ne bi bio u blizini ja jednostavno nisam znala što bi s kosom. Zapravo nitko nije znao baratati mojom kosom kao on’, govorila je nadalje dirnuta glumica koja je o svom prijatelju govorila samo u superlativima.

‘Nekada se zapravo upitam je li Chris prikriveni duhovni iscjelitelj, a ne frizer. On sve oko sebe učini boljim ljudima, a uz to ih i uljepša. Svakom svom klijentu pruža istu uslugu i vrhunski tretman bio on zvijezda ili ne’, zaključila je Jennifer.

tportal

Komentari

Komentara