Najpopularnije boje kose za jesen-zimu 2013.-2014. (foto)

Spread the love
Rental Travel

Hladniji meseci savršena su prilika da osvežite i ponovo oživite izgled svoje kose. Ono što je dobro jeste što sadašnje boje za kosu više ne oštećuju kosu kao pre, a mnoge od njih čak i maju formule ojačane svilom, aminokiselinama, proteinima i hidrirajućim sastojcima. Što znači da će vaša kosa izgledati (i biti) lepša, zdravija i sjajnija.

Reha Centar

Niste sigurni za koju se boju odlučiti? Ne morate se odlučiti za drastičnu promenu već za nekoliko tonova tamniju ili svetliju od trenutne boje. A ako niste za stalnu promenu uvek možete isprobati polutrajne boje ili prelive. Što se nijansa tiče, ovo su trenutno najpopularnije boje za kosu…

Šampanj plava

Ako imate plavu kosu – isprobajte šampanjac plavu boju, odnosno toplu zlaćano plavu nijansu koja je blizu nijanse ukusnog alkoholnog penušavog pića.

Medeno zlatna

Želite promenu ove jeseni? Isprobajte toplu tamnoplavu nijansu s tračkom crvene koja će se na jesenskom suncu predivno presijavati u boji meda.

Strawberry zlatna plava boja (crvenkasto plava)

Ovo je jedna od najpopularnijih boja ove jeseni, pa ako ste plavuša zašto ne biste isprobali svojoj plavoj kosi dodati crvenkast sjaj?

Svetlo smeđa s plavim pramenovima

Odlična kombinacija kad je u pitanju jesensko osvežavanje boje kose – plavi pramenovi pomoći će otvoriti i razvedriti lice, bez drastične promene boje

Intenzivna čokoladno smeđa boja

Topla čokoladna smeđa boja odličan je odabir za brinete, a ako želite zanimljivu promenu – pokušajte vrhove kose posvetliti kako biste dobili popularni ombre look.

Kestenjasto-crvena boja

Još jedna savršena boja za ovu sezonu – predivna, bogata crveno-smeđa nijansa savršeno će se uklopiti u okolinu u hladnijim mesecima i predivne boje jeseni.

Tamna kestenjasto smeđa boja

Intenzivna smeđe-crvena boja pravi je hit jeseni, a ovo je tamnija varijanta gornje boje. Ovo je odlična promena za sve tamno-smeđokose dame kojima je dosadila beživotna kosa bez sjaja.

(zena.hr/aktuelno.ba)

Komentari

Komentara