Na šta trebate pripaziti kad šaljete svoje gole fotke

Spread the love
Menprom

Gole fotke bez tetovaža, urođenih posebnih obilježja na tijelu i naravno vlastitog lica. Ne samo da je fotkanje s navedenim ‘dodacima’ totalno loša ideja, jer nema šanse da ikoga uvjerite da na fotki niste vi, već i postoji opasnost da vam grimasa na licu pokvari cijelokupni seksi dojam slike.

Reha Centar

Njegujte tijelo i sve što je na njemu
Dakle, mislite li fotkati svoje intimno područje, morate ga i urediti. Neke dame vole prirodno, druge preferiraju malu pistu, a one treće vole ćelavo. Što god voljeli, morate se urediti i skockati. Ništa manje nije važan izgled noktiju koji će se ukazati na fotki dok prekrivaju bradavice ili pupak. Ovisno što volite. Pobogu, polunalakirani nokti i oni koji izgledaju kao da su ih izgrizle piranje, više su no degutantni.

Ne zaboravite na okolinu
Nema goreg prizora od golog tijela okruženog razbacanim stvarima, smećem, peglom, loncima, wc školjkom i sličnim kućanskim stvarima. To ubija svaki dobar dojam.

Oprezno s krupnim planom
Nikog, ali baš nikog neće napaliti predimenzionirana bradavica ili dupe koje doslovno napada iz fotke. Manje je više, a to se odnosi i na krupni plan.

Pazite se osvjetljenja i ogledala
Jako osvijetljena soba, i od najljepše vagine napravit će klonulo čudovište, a da ne govorimo o nepravilnostima na koži koje će zahvaljujući betlehemskom osvjetljenju zastrašiti i one s pepeljarkama. Blicevi su također zabranjeni jer bi njihovo djelovanje moglo obrisati jednu vašu sisu ili dio guze, a sigurno ne želite izgledati poput izvanzemaljca.

Kut slikanja je vaš spas
Ukoliko nemate tijelo pornoglumice, ne preporučuje se da se fotkate onako po seljački ravno, s fotićem ispred nosa. Napravite pozu i okrenite kameru tako da vam se iz tog kuta ne vidi salo, celulit, a tako ćete si i vizualno povećati sise za barem jedan broj i guzu podići za koji centimetar.

Dobra prijateljica zlata vrijedi
Prije no što svoje gole fotke pošaljete kome već želite, pokažite ih frendici od povjerenja i zatražite iskreno mišljenje.

Donje rublje
Iako je njemu potpuno nevažno donje seksi rublje na seksi fotki, bolje ćete se osjećati s par krpica na sebi, a opet možete pokazati sve ono što želite.

Neka vam drugi komadi budu inspiracija
Koliko god izgledali seksi, s fotkama na kojima ste iskrivljene kao da imate išijas, grč u nogama ili vam je prst zapeo među zube, nećete postići željenu reakciju. Nemate li urođeni talent za seksi poziranje, pogledajte kako to rade druge cure.

Kada završite s photo sessionom, obrišite fotke iz mobitela
U želji da napravite barem jednu seksi sliku, sigurno ste ih ‘nalupali’ oko 150 komada. U slučaju da izgubite mobitel ili vam ga netko ukrade, ne samo da će vaša golotinja biti svima dostupna već i svi oblici njezinog neuspjeha.

Na kraju, najbolje bi bilo da se ne slikate goli i nikome ne šaljete svoje gole fotke, ali kako ćete vjerojatno to ipak napraviti, poslušajte ove savjete. Sretno vam bilo.(net.hr)

Komentari

Komentara