Most koji ne vodi nikuda ostat će spomenik ove vlasti, građanima su potrebnije pasarele na Južnoj magistrali

Spread the love
Menprom

Na predizbornoj tribini gdje su se okupili građani dijela Mjesnih zajednica istočnog dijela Tuzle Gradski odbor SBB Tuzla priveo je kraju radni dio svoje kampanje. Kristalna dvorana Hotela Tuzla bila je dupke puna , a  sala je tokom izlaska na scenu dr. Bahrudina Hadžiefendića odjekivala uzivicima “ Bato, Bato..”

Reha Centar

Kandidat SBB za gradonačelnika Tuzle obratio se okupljenima sa puno žara I emocija. Neću da govorim o pojedinačnim problemima vaših Mjesnih zajednica, ali hoću i moram da vam obećam dvije pasarele, na Stupinama i prema Ši Selu, kako se više ne biste pitali da li su i kako vaša djeca stigla u škole – kazao je Hadžiefendić.

Penzioneri u Tuzli i djeca mlađa od sedam godina zaslužuju besplatno korištenje Panonskih jezera, mladi besplatan parking petkom i subotom uveče, a trebalo bi razmišljati i o povlasticama javnog prijevoza dodao je Hadžiefendić. Ove svakodnevne probleme građana nije nemoguće riješiti i takvim konkretnim stvarima obećao je, bavit će se  zajedno sa vijećnicima u Gradskom vijeću.

Nadu da će što veći broj kandidata SBB biti u novoizabranom Gradskom vijeću Tuzle, izrazili su Nedžad Hamzić predsjednik Gradskog odbora i Lejla Osmančević nositeljica liste SBB.

Hamzić je kazao da je protiv SBB vođena jedna prljava kampanja ali da je svaki put dokazano kako izneseno nema argumentaciju, te da je ubijeđen kako će građani Tuzle prepoznati kakve promjene treba ovaj grad.

Građanima Tuzle upućen je poziv da 29. Septembra dođu u SKPC Mejdan, na Centralni predizborni skup kojem će prisustvovati i Fahrudin Radončić predsjednik SBB BiH.

Press SBB-a

Komentari

Komentara