Mogu li Zmajevi napraviti čudo

Menprom

Pred okupljanje fudbalskih Zmajeva, uoči kvalifikacionog meča za Evropsko prvenstvo 2016. protiv selekcije Andore i prijateljskog susreta protiv Austrije, članovi stručnog štaba na čelu sa selektoromMešom Baždarevićem proteklih dana u Zenici su obavili sve pripreme radnje i danas spremni dočekuju reprezentativce u Trening centru Fudbalskog saveza BiH.

Reha Centar

Kvalifikacioni meč s fudbalerima Andore za Evropsko prvenstvo 2016. godine igra se u subotu, 28. marta, u Andori Dela Vela.

“Sve vrijeme boravka u našem Centru dogovaramo se o zadacima koji nam predstoje u narednih nekoliko dana do utakmice. S dolaskom igrača krećemo u naredni ciklus u kojem ne smijemo imati greške, a prijateljski susret protiv Austrije bit će nam jedna od proba nekih igrača za utakmice koje nam slijede. Zadovoljan sam šta je sve urađeno jučer tokom rada u Centru i vjerujem da će planirane aktivnosti biti uspješno realizirane, ako budu nam odgovarali vremenski uvjeti. Igrače očekujem tokom dana, jer im je problem oko aviotransfera, ali najvažnije nam je da svi dođu zdravi i spremni za rad”, kazao je za selektor Meša Baždarević za Fenu.

Radni dio “operacije Andora + Austrija” već je počeo.

Baždarević će danas od 15.00 sati imati susret s predstavnicima medijskih kuća, zatim tokom popodneva očekuje se dolazak igrača, osim Emira Spahića, koji ima odobrenje da dođe sutra zbog privatnih obaveza.

Za reprezentativce radni dio okupljanja u “Zmajevom gnijezdu” počinje od sutra s jutarnjim treningom, koji će biti zatvoren za javnost, dok će popodnevni trening biti otvoren za medije.

Oba treninga u srijedu bit će radnog karaktera, zatvoreni i bez kontakta s medijima.

Radiosarajevo.ba – aktuelno.ba

Komentari

Komentara