Mirnes Ajanović se zahvalio medijima i internet portalima na korektnosti

Spread the love
Rental Travel

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović izrazio je zahvalnost medijima, uključujući i internet portale, koji su u periodu predizborne kampanje izvršili svoju dužnost servisa građanima objavljujući izborne reakcije političkih subjekata, te time građanima omogućili bar osnovni uvid u djelovanje političkih stranaka.

Reha Centar

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović uputio je zahvalnost i svim građanima koji su se svojim glasom suprotstavili nemoralnim vladajućim strankama i njihovim interesno vezanim biračima. Završetak izbornog procesa ne smije značiti prestanak borbe za demokratizaciju medijskog i političkog prostora u BiH.

Sve nevladine i opozicione strukture moraju izvršiti adekvatan pritisak na domaće ali i međunarodne zvaničnike, kako bi se i putem zemalja članica Vijeća za implementaciju mira u BiH obezbijedili uslovi za slobodu medijskog prostora između izbornih kampanja, kada je za građane bitnija kontinuirana politička rasprava o svim ekonomsko-političkim problemima, nego obećanja u izbornoj kampanji, upozorio je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

 

24.10.2014.  Muamer Dedić, Press BOSS-a

aktuelno.ba

Komentari

Komentara