Matura Gimnazije “Meša Selimović” (foto)

Spread the love
Rental Travel

Nakon četiri godine u istim klupama, došao je i taj dan, kada je srednja škola gotova, kada je još jedna jako važna životna etapa završena.

Reha Centar

Četiri godine su već prošle, a kada malo zamislimo, imamo osjećaj, kao da je bilo jučer, kao da smo jučer razmišljali koju ćemo srednju školu upisati, te s velikim nestrpljenjem iščekivali rezultate, da li smo primljeni ili ne. Prošla je još jedna etapa, a već sutra ćemo razmišljati koji ćemo studij odabrati, te šta će nam biti sledeći izazov u životu.

matura

Život će nas vjerovatno odnijeti na razlišite strane, ali prava prijateljstva traju vječno!

Večeras u 18 sati u dvorištu Gimanzije “Meša Selimović” okupio se veliki broj ponosnih roditelja, prijatelja, pa i slučajnih prolaznika, koji su s velikin nestrpljenjem čekali tuzlanske gimnazijalce da izađu iz škole.

matura

Posle časa odjeljenske zajednice, maturanti su krenuli u parovima prema Hotelu “Tuzla”, gdje će proslaviti svoju maturu.

matura

Toliko mladsoti i ljepote na jednom mjestu, svečane haljine, odijela, frizure, mnogi su mjesecima razmišljali i pripremali se za ovu posebnu noć.

matura

U nekoliko navrata počela je padati kiša tokom maturskog defilea, ali ništa nije moglo pokvariti odlično raspoloženje tuzlanskih gimnazijalaca.

GALERIJA SLIKA

(aktuelno.ba/Foto-Faruk Imamović)

 

Komentari

Komentara