Lud, luđi, najluđi: Instagram dobija nove zabavne efekte o kojima morate da znate sve

Spread the love
Menprom

Čini nam se da je Snapchat bio inspiracija za uvođenje novih funkcija Instagrama, i vjerujemo da ćete se oduševiti novim multimedijalnim sadržajem. Mi već jesmo!

Reha Centar

Ne prođe malo, a da Instagram ne predstavi neke nove funkcije i efekte, koji ovu popularnu društvenu mrežu čine još zabavnijom, korisnijom i inspirativnijom.

Nakon korištenja višestrukih naloga, koji je zaista u velikoj mjeri olakšao korištenje Instagrama, sada nam stižu sasvim drugačije opcije…

Više nećete morati da odvajate vrijeme na uređivanje feeda, kako biste uklopili estetiku fotografija, videa i drugog sadržaja, jer Instagram pokreće novu funkciju pod nazivom Instagram Stories.

Evo o čemu se radi….

– Nova funkcija vam omogućava da dijelite sve trenutke dana, a ne samo određeni “vrhunski: osećaj, koji želite da postavite na svoj profil. Kao kada dijelite više fotografija i videa, oni se sada pojavljuju zajedno u slideshow formatu što postaje vaša priča.

– Ova opcija vas zauzvrat oslobađa straha od prevelikog objavljivanja. Sa Instagram Stories, možete dijeliti koliko želite sadržaja tokom dana, a da ne morate da brinete o spamovanju (uznemiravanju) vaših pratilaca. Bommerang, video, camera roll… sve ovo možete da otpremite u svoju priču.

– Najbolji deo je to što možete da prilagodite svoju priču sa tekstom i bojama- roze filteri i neon su naše omiljene opcije (za sada)!

– Sve fotografije i videi nestaju nakon 24 sata i neće se pojavljivati kao deo vašeg feeda ili photo grida.

– Na vrhu feeda ćete moći da vidite priče ljudi koje pratite. Kada se pojavi nešto novo, njihova profilna slika će biti obeležena prstenom u boji, koji nas podseća na auru.

– Za razliku od običnih Instagram postova, kod Instagram Stories opcije nema lajkova ili javnih komentara. Vaša priča će pratiti vaša podešavanja privatnosti na nalogu.

elle – aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara