Ljepotica ili “plastična lutka”?

Menprom

Zemlja poznata po brojnim prirodnim ljepoticama, bujnih oblina i povećih pozadina koje simpatiziraju muškarci diljem svijeta, odlučila se prezentirati na drukčiji način tijekom žrijeba SP-a.

Reha Centar

Naime, voditeljica cijelog programa bila je Fernanda Lima, 36-godišnja manekenka, voditeljica i glumica, žena koja zaista ulaže ogroman novac u svoj izgled, ali doista ne izgleda kao tipična Brazilka.

I dok s jedne strane dolaze brojni komplimenti na račun njezinog izgleda i divljenje ljepoti kakva se rijetko viđa, drugi se pitaju: kakva je to umjetna tvorevina? Zašto baš ona od svih Brazilki? Je li moguće da jedino Fernanda zna engleski u cijeloj zemlji?

Teško je reći je li na Fernandi umjetno baš sve ili samo dijelovi. Poznato je da je 2012. godine ugradila silikone u svoje poprsje, nezadovoljna izgledom dojki nakon dojenja. Također je jasno da je bilo preinaka na njezinom licu, a samo je pitanje koliko se i kako radilo na drugim dijelovima tijela. U svakom slučaju, dobar posao je napravljen. Da je Fernanda bolid Formule 1, rekli bismo da ga je napravio Adrian Newey.

Iako se čini da je ozbiljna veza s ovom ljepoticom mjesečno skuplja od posjedovanja Lamborghinija, njezin suprug nije niti bogati šeik niti južnoamerički gangster, već kolega glumac i maneken Rodrigo Hilbert, s kojim ima dvoje djece. On je također vodio žrrijeb.

U svakom slučaju, ljepotu treba poštivati, ali Fernanda je upravo simbol onog što smeta brazilskom narodu i zbog čega ne prestaju protesti protiv nogometnog natjecanja u ovoj zemlji. Ona daje umjetnu i lažnu sliku brazilskih žena, isto kao što FIFA i organizatori SP-a svijetu pokušavaju dati lažnu idiličnu sliku ove zemlje, koja ima velikih problema sa siromaštvom i socijalnom nejednakošću, što će troškovi Svjetskog prvenstva samo produbiti…

Komentari

Komentara