Kupite apartman, dobijete Lamborghini

Rental Travel

Svakom kupcu penthaus apartmana u zgradi “Damac Maison” u Dubaiju sljeduje gratis Lamborghini Aventador Roadster, dok će oni koji se opredjele za “skromnije” stanove u istom objektu na poklon dobiti BMW ili MINI.

Reha Centar

Kako bi stimulisao kupce da ulože svoj novac u luksuznu nekretninu, prodavac je odlučio da tokom promotivnog perioda uz kupovinu apartmana ponudi kao poklon skupocjeni super-sportski automobil, piše Emirates 24/7.

Ovaj medij nije objavio koliko košta apartman uz koji se dobija Lamborghini, a podsjećamo da je cijena modela Aventadora Roadster oko 300.000 eura, bez uračunatog poreza, koji se razlikuje od zemlje do zemlje.

Penthaus apartmani nalaze se u hotelu apartmanskog tipa od 50 spratova koji je djelo njemačkog arhitektonskog studija “Koschany & Zimmer”. Kompanija “Damac” nije zaboravila ni one sa nešto tanjim bankovnim saldom, pa će tako kupci jeftinijih stanova, u zavisnosti od veličine i cijene nekretnine, kao poklon dobiti odgovarajući automobil marke BMW ili MINI.

Ovo nije prvi put da “Damac” tokom promotivnog perioda prodaje nagrađuje kupce svojih nekretnina. Tako su u 2013. nove vlasnike penthausa častili “Audijem R8”, dok su trokrevetni apartmani prodavani uz besplatni “Audi A8”. Klijenti koji bi se odlučili za dvokrevetni apartman dobijali su uz njega “Audi A6”, dok su kupcima jednokrevetnog apartmana dodjeljivani i ključevi “Audija A4”.

Tokom proteklih godina poslovna politika ove kompanije bila je takva da su osim luksuznih automobila, kupcima njihovih nekretnina poklanjane i jahte, privatni mlaznjaci, pa čak i ostrva u Karibima.(tanjug)

Komentari

Komentara