Kordić najavio: Sjest ću s navijačima Veleža i Zrinjskog

Rental Travel

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić još jednom je osudio huliganske izgrede koji su se dogodili u subotu navečer u Mostaru te je pozvao policiju da otkrije i kazni počinitelje.

Reha Centar

Po njegovim riječima, radi se “o sukobu dvije navijačke skupine, o klincima koji se neodgovorno ponašaju”.

– Ja sam tražio od MUP-a da postupe shodno zakonu i istraže tko su počinitelji tog incidenta te nas kao grad obavijeste o tome. Ono što me razočaralo je da pojedinci sada ovoj situaciji, koja nije po prvi puta da se, nažalost, događa u Mostaru, pokušavaju dodati međunacionalnu notu, što po meni nije ispravno i nije dobro – izjavio je gradonačelnik Kordić prilikom sadnje stabala na brdu Fortica kod Mostara.

Dodao je kako mu je žao što se takve stvari događaju u Mostaru te je najavio da će za dva tjedna, uoči gradskog derbija, sjesti s navijačima oba mostarska kluba.

– Žao mi je da se to događa i da takvu sliku šaljemo u svijet. Slijedi derbi za dva tjedna i ja ću osobno sjesti i popričati s momcima da ne pravimo bruku od grada, jer nam ne treba nikakav huliganizam. Volimo svoje klubove i trebamo se tako i ponašat – poručio je mostarski gradonačelnik.

Fena

Komentari

Komentara