Kolašinac: Dragi navijači, biću iskren, u trećoj minuti svijet mi se srušio

Menprom

Za Seada Kolašinca debi na Svjetskom prvenstvu je počeo na najgori mogući način, već na startu utakmice postigao je autogol.

Reha Centar

Stameni defanzivac i definitivno budućnost bh. fudbala je putem svog facebook profila poslao emotivnu poruku svim navijačima naše selekcije.

”Dragi navijači, biću iskren prema vama, u trećoj minuti utakmice svijet mi se srušio. Gdje baš ja da postignem svojoj reprezentaciji autogol u meču protiv jedne od najboljih svjetskih reprezentacija?

U tom trenutku mislio sam samo na vas, na milione Bosanaca i Hercegovaca koji nas gledaju putem tv. ekrana i na pet hiljada naših navijača koliko nas je bodrilo na Maracani.

Upravo ste mi vi navijači dali snagu da se nakon šoka podignem i da već sljedeću sekundu budem ponovo sto posto skoncetrisan za patriotski i sportski zadatak koji moram obaviti na terenu za svoju domovinu.

Jučer jesmo izgubili, ali se nadam da ste svi vi prepoznali naš trud i zalaganje, koji ćemo nadamo se ponovoiti u narednim utakmicama i koji će biti nagrađen golovima i bodovima za plasman u sljedeći krug takmičenja! 90 minuta borbe za čitav život ponosa i slave! Vaš Seo!”, poručio je Kolašinac.

(scsport)

Komentari

Komentara