Ko je Vladimir Putin : Ne pije, ne puši i ima 70 milijardi eura!

Spread the love
Rental Travel

O popularnosti ruskog predsjednika Vladimira Putina se dosta pričalo, u javnosti prikazan kao mačo muškarac koji je aktivan i u 62. godini, uspješan u raznim sportovima, bivši KGB agent, koji je od zemlje na rubu propasti uspio da stvori svjetsku silu – ukratko bi se mogao opisati ruski lider.

Reha Centar

Ono što se manje zna o njemu jeste da ne puši i ne pije, i to u zemlji u kojoj muškarci umiru u 62. godini poslije dugo godina konzumiranja alkohola, prenosi Kurir.

Zapadni lideri su mu često zamjerali što na zvaničnim sastancima sjedi sa raširenim nogama, a Obama je to prokomentarisao kao “dječaka iz zadnje klupe koji se užasno dosađuje”. Upravo taj mačo stav mu je i donio svjetsku slavu, mada i nije relativno visok, odnosno 170 cm.

Iako je javno osuđivao oligarhe kao lopove, a neke i posalo u zatvor, Putinovo bogastvo se procijenjuje na 40 do 70 milijardi eura.

Prema rezultatima ankete urađene 22. i 23. februara, 67,7 odsto Rusa podržava Putinovu politiku, što njegovu popularnost čini najvećom u posljednje dvije godine.

(kurir/topnews)

Komentari

Komentara