Kantonalni odbor SBB-a TK daje punu podršku predsjedniku Fahrudinu Radončiću

Menprom

Kantonalni odbor SBB-a Tuzlanskog kantona na čelu sa Fuadom Hadžimehmedovićem,  bez ikakvih kalkulacija daje punu podršku Predsjedniku Saveza za bolju budućnost, gospodinu Fahrudinu Radončiću,  te osuđuje sve politički montirane poteze oligarhiije koja godinama zloupotrebljava pozicije koje im je povjerio narod , te pljačka državu i sve njene građane.

Reha Centar

Političko hapšenje Predsjednika Saveza unijelo je veliki nemir u sve dobronamjerne i domoljubne građane Bosne i Hercegovine koje je obradovao početak reformi,  čvrst stav i borba SBB-a protiv korupcije i mafije u društvu, a posebno u pravosuđu.

Svi članovi Saveza na području Tuzlanskog kantona daju punu podršku Predsjedniku i još su čvršći i odlučniji u nastojanjima da konačno pobijede kriminalne strukture koje godinama nekažnjeno pljačkaju siromašni bosanski narod.

Savez za bolju budućnost u Tuzlanskom kantonu će nastaviti aktivnosti unutar struktura vlasti, čvrsto vjerujući da u strukturama pravosuđa ima dovoljno poštenih osoba koje će izvojevati pobjedu pravde.

PRESS SLUŽBA KANTONALNOG ODBORA SBB TK

Komentari

Komentara