Kandidat za gradonačelnika Tuzle Bahrudin Bato Hadžiefendić posjetio kompaniju Bingo

Spread the love
“U proaktivnoj kampanji za poziciju gradonačelnika, obilježenoj mnogobrojnim posjetama privrednim subjektima Tuzle, dr. Bahrudin Bato Hadžiefendić posjetio je i najvećeg investitora i epitoma privrednog razvoja u našoj zemlji, Senada Džambića, vlasnika trgovačkog lanca Bingo, čovjeka koji je ljubav prema Tuzli dokazao i dokazuje svojim velikim djelima.
bingo-2_800x600
U posjeti u kojoj je bio praćen saradnicima, dr.Hadžiefendić je iskoristio priliku da se prvenstveno kao građanin ovog grada zahvali na svim ulaganjima koja je gospodin Džambić nesebično napravio u proteklom periodu u cilju poboljšanja kvaliteta svih aspekata života, naglasivši i posljednje dvije velike investicije Zoo vrt i najveći trgovinski centar u Tuzli.
U razmjeni iskustava poslovanja širom BiH, budućem gradonačelniku su preneseni uspješni primjeri suradnje ove kompanije sa drugim općinama i gradovima za kojim Tuzla kaska kada je podrška poduzetnicima u pitanju.
Na navedene primjere zajednički  kandidat SBB-SDA obećao je da će njegov mandat biti prepoznatljiv po modernoj gradskoj upravi otvorenih vrata za nove investicije, koja je podrška svim poduzetnicima s kojima aktivno kreira bolje uslove poslovanja i unapređuje privredni ambijent našeg grada u kojem neće biti prepreka saradnje sa višim nivoima vlasti što je od izuzetnog značaja svim kompanijama koje aktivno šire svoje trzište kao sto je Bingo d.o.o.”
M.T

Komentari

Menprom

Komentara

Reha Centar