Kakva ste vještica? Izaberite metlu i otkrit ćete nešto zanimljivo

Spread the love
Svaka žena u sebi ima tajne čarobne moći, barem postoji takvo vjerovanje. Želite li saznati po kojem vještičjem daru ste posebni, izaberite jednu od ovih deset metli. Otkrit ćete nešto zanimljivo.
Rental Travel

Evo koja ste vrsta vještice:

Reha Centar

1. Poduzetna vještica

Vi imate dar za jasno prepoznavanje vlastitih sposobnosti. Ne smeta vam pokušati nešto novo i krenuti s nečim ispočetka. U svoj rad uključujete svoj “čarobnjački njuh” koji vam omogućava izbjegavanje rizika i gubitaka.

http://www.mssnaturalbeauty.com/wp-content/uploads/2017/10/001.jpg

2. Vještica – lider

Za vas se može reći kako imate vrlo izražajno lice i čarobnu rječitost. Drugi primjećuju da znate predvidjeti različite događaje i pripremiti se unaprijed za njih. Vrlo ste inteligentni i brzo uočavate nedosljednosti u nečijim riječima i emocijama.

 

http://www.mssnaturalbeauty.com/wp-content/uploads/2017/10/002.jpg

3. Moćna vještica

Imate sposobnosti utjecati na druge ljude kroz emocionalni pritisak, a u isto vrijeme imate dobre odnose s njima. Unatoč snažnim značajkama vodstva, vi ste čarobnica koja često žrtvuje vlastite interese zbog drugih.

 

http://www.mssnaturalbeauty.com/wp-content/uploads/2017/10/003.jpg

4. Vještica – perfekcionist

Za vas se može reći da u svakom trenutku znate gdje je koja metla u kući. Volite imati sve pod kontrolom, pobornik ste besprijekornog obavljanja posla i to očekujete od drugih. Iako ponekad znate biti naporni, ljudi vam se dive zbog toga i jako vas poštuju jer znaju da se na vas mogu osloniti.

 

http://www.mssnaturalbeauty.com/wp-content/uploads/2017/10/004.jpg

5. Mentor vještica

Vi ste sposobni suptilno sagledavati ljude oko sebe i razumjeti ih. Povjerenje u odnos je najvažniji kriterij za vas i nikada ne opraštate nelojalnost. Vi imate dar biti odličan mentor i učitelj. Rado pomažete mladima koji vas često doživljavaju kao svoj uzor.

http://www.mssnaturalbeauty.com/wp-content/uploads/2017/10/005.jpg

6. Vještica željeznog karaktera

Odabir ove metle otkriva da ste sposobni lako prepoznati laž i prijetvornost u međuljudskim odnosima. Na raznim druženjima uvijek uspijevate prezentirati, ali i braniti svoje ideje, stavove i principe. Ipak, mana vam je što teško podnosite nadmoć drugih, a tada znate biti malo oštriji.

 

http://www.mssnaturalbeauty.com/wp-content/uploads/2017/10/006.jpg

7. Pionir vještica

Vi se razlikujete od drugih po širokom rasponu interesa. S lakoćom se prilagođavate novim uvjetima i promjenama u životu. Vi ste osoba koja neće čekati prikladan trenutak – sami rješavate sve važne probleme i ne bojite se biti prvi u nečemu, prvi koji će poduzeti nešto.

 

http://www.mssnaturalbeauty.com/wp-content/uploads/2017/10/007.jpg

8. Vještica – sanjalica

Vi ste sanjiva i čuvstvena osoba. S drugim ljudima imate pouzdan odnos, dobro čitate druge ljude i možete ih osjetiti. Veliku pažnju pridajete izgledu i lijepoj odjeći. S novcem vam ne ide baš najbolje, ne znate štedjeti.

 

http://www.mssnaturalbeauty.com/wp-content/uploads/2017/10/008.jpg

9. Introvertna vještica

Vi uživate u običnom životu i mirno se nosite s rutinskim poslovima, na primjer, čišćenjem kuće, kuhanjem… Vama nije važno da se sa svim ljudima slažete, no rado pomažete. Većinu vremena volite biti sami. Uživate biti u prirodi gdje se imate priliku izgubiti u svojim mislima, a da vam nitko pri tome ne smeta.

 

http://www.mssnaturalbeauty.com/wp-content/uploads/2017/10/009.jpg

10. Vještica – putnica

Vi rutinu jednostavno ne podnosite. Česta promjena radnih mjesta za vas je normalna pojava. Rad je za vas kreativna odskočna daska. Često volite uzeti stvari i otići na neka neobična, još neistražena mjesta. Volite se družiti i dijeliti svoja iskustva.

 

http://www.mssnaturalbeauty.com/wp-content/uploads/2017/10/0010.jpg

aktuelno.ba

 MssNaturalBeauty 

Komentari

Komentara