Kako ćete dočekati Novu 2014. godinu?!

Menprom

Sunce i Mjesec, koji je mlad, ali preblizu Sunca u čvrstom zagrljaju Merkura i Plutona, daju veliki potencijal da se ova noć pamti, po jakim emocijama, ili neobičnim doživljajima. Neka nam želje budu skromne, a pokloni raskošni. Budimo dostojni nasljednici dobrih odluka predaka i oslonac budućim naraštajima.

Reha Centar

OVAN: Željećete da dočekate Novu godinu sa šefom, uglednim kolegom, u društvu uspješnih osoba, kako biste osjetili njihovu energiju i prenijeli je u svoj nastup. Taj plan će vam uspjeti ako nađete mjeru između nesimpatisanja autoriteta i servilnosti. A ako to i ne uspije, uvijek su vam tu roditelji koji su baš željni da sa vama provedu ovu noć, zadubljeni u uspomene iz zajedničkog života.To vam može čak i prijati, ako prihvatite priče uz dozu šale na svoj račun.

BIK: Puni ste ideja o dočeku Nove godine, a uvođenje stranih, lijepih običaja u rutinu vaših proslava biće vam prava inspiracija. Muzika mora biti usklađena sa željama gostiju, nema gledanja filmova, niti zanemarivanja sagovornika.Moguće je da vam najluđu noć uljepšaju prijatelji vaših prijatelja koji su stranci,ili žive u inostranstvu. A trpezu će krasiti originalni specijaliteti kojima kao da želite proputovati svijet, u tome ćete naročito uživati.

BLIZANCI: Izvjesno je da ćete bez plana, u posljednjem trenutku odlučiti i gdje i s kim ćete dočekati 2014. godinu,ali nije vam prvi put. Osoba koja je skoro ušla u vaš život, a imate jako visoko mišljenje o njoj će vas počastvovati svojom željom da sve planove odloži i sa vama provede ovu noć. Pazite na ponašanje,budite prirodni, ali ne neumjereni u jelu i piću, utisak je jako važan, jer ova osoba sa vama želi nešto više od dočeka Nove godine.

RAK: Najbolje će se osjećati Rakovi u braku,ili stabilnoj vezi. Oni će prihvatiti mnogo toga što partner ima da im kaže, oni će se pokajati zbog nekih grešaka iz prošlosti,ili oprostiti voljenoj osobi neke propuste. Biće izliva strasti, velikih riječi i velikih planova. Nije loše ni Rakovima koji su slobodni, pošto samo treba da se jave osobi koja jedva čeka na ovaj poziv, ako nisu zagubili broj telefona, a ako jesu, pozovite prijatelja koji sve zna i sve poznaje.

LAV: Toliko ste okupirani poslom da ćete se u prolazu sjetiti da treba da dočekate Novu godinu. Biće to stalno društvo, osobe na koje uvijek možete računati, a naporno ugađanje onima sa kojima imate samo kulturne odnose, vam nikako neće prijati. Obucite se udobno, ne pretjerano glamurozno, strogo elegantno, pustite vječito popularnu muziku, ili se raspištoljite uz narodnu, staru muziku i bar ovu noć zaboravite na planove, račune i obaveze.

DJEVICA: Mada vi inače ne gubite glavu u ljubavi, za doček Nove godine ćete je izgubiti i to na jedan, gotovo filmski način. Toliko strasti i želje da budete sa voljenom osobom, da osvojite potencijalnog partnera, igrate uz latino muziku, obučete vamp odjeću, vaši prijatelji, a ni vi, dugo niste vidjeli. Bićete pričljivi, puni humora i centar zabave, mada ste inače dosta neupadljiv lik na zabavama.Ješćete sa uživanjem i pamtićete svoju transformaciju koja vas je opustila.

VAGA: Mada se sve češće pitate da li vi sebi postavljate ograničenja, ili ograničenja pronalaze vas, za doček Nove godine ćete se osjećati divno samo u uskom krugu vaše porodice, a u ponoć ćete poželjeti nov i ljepši dom i da budete zajedno neograničen period.Hrabrima i Bog daje, pa nemojte samo željeti, nego i pokušajte da iskoristite velike poslovne mogućnosti koje dolaze i ispunite želju iz ove noći. Ni u kući ne budite u pidžami, osjetićete se ljepše,ako ste dotjerani.

ŠKORPIJA: Saturn vam je trener više od godinu dana,a ova noć vam nudi savez njegovim domaćinom. Toliko ćete biti energični da ćete sjajno i besprijekorno organizovati doček Nove godine, izabrati društvo, zablistati u svemu što radite.Ako vas nisu znali kao osobu zavidnih kulinarskih,ili organizacionih sposobnosti, sada hoće. Ni upadljive boje, niti suviše ukrasa, neće vam trebati, vi ćete zračiti samopouzdanjem, a bliske osobe će biti ponosne.

STRIJELAC: Vama prijeti toliko rasipanje novca na poklone i euforične kupovine, kao da poslije ove noći nećete imati prilike da u nečemu uživate. Pripazite na novčanik, jer ćete poslije posjete omiljenim buticima i prodavnicama, imati ideju da su vas opljačkali. Dakle, lakše sa trošenjem. Ne budite iznenađeni, ako dobijete vrijedan poklon od nekog od koga to ne očekujete. Bićete oličenje kosmopolitskog duha jer ćete pokušati da okupite potpuno različite osobe.

JARAC: Vi ste ove noći domaćin, a svi vam dolaze u goste. Čak i ako niste kod svoje kuće, držaćete stvari u svojim rukama. Dobar ukus i fine manire ćete pokazati u svemu što radite. Bićete gospodar situacije i svi će vam se diviti, bilo zbog vaše uspješnosti, ili snage volje. Vi ste prirodan uzor, pa ćete biti pravi džentlmen, ili dama ove noći.Kako bi sve bilo savršeno, ne pozivajte osobe koje vole haotične provode, moraćete ih otpratiti kući.

VODOLIJA: Vi ste oličenje osobe koja živi za budućnost i u budućnosti,ali će vas u najluđoj noći mučiti nostalgija, a sve će vas podsjećati na vašu prošlost. Izbjegavajte mjesta i društvo koje će vas potapšati po ramenu i pitati za bivšu, ili bivšeg. Učinite ono što nikada ne činite, stavite do znanja osobi koju volite koliko želite da budete srećni zajedno. Obrišite sve nesuglasice vodolijanskom čarobnom gumicom i počnite iz početka.

RIBE: Ne znate šta ćete prije poželjeti i kome prije čestitati Novu godinu.Toliko ljubavi za cio svijet, a samo jedna noć… Podijelite svoju radost sa onima koji znaju da se raduju. Vjerujte u čuda, čak i ako ste prestali vjerovati u Djeda Mraza. Zamislite i zažmurite, a kad otvorite oči, pored vas će biti neko ko vas voli, a u rukama ćete držati simboličan poklon koji govori više od hiljadu riječi. Možda i sanjate, ali gdje je granica između jave i sna, bar dok dolazi Nova godina.

(aktuelno/prva)

Komentari

Komentara