Hrvatski državljanin svjedočio užasu terorističkih napada u Parizu

Rental Travel

Leo Lisac, porijeklom iz Hrvatske koji radi u Parizu u uredu Ujedinjenih naroda s kolegicom je bio na prijateljskoj utakmici između Njemačke i Francuske kada se dogodio teroristički napad.

Reha Centar

“U otprilike 20. minuti začuo sam užasno jaku detonaciju, ali nisam reagirao jer me to podsjetilo na utakmice na Maksimiru. Ipak, bilo mi je čudno jer na stadionu Stade de France nema pirotehnike. No kako nitko drugi nije reagirao, svi smo nastavili navijati”, ispričao je Leo za hrvatke medije i dodao kako je u međuvremenu išao u toalet te kakonije primijetio ništa čudno.

“Tek u ‘78. minuti kada sam se s kolegicom uputio prema izlazu kako bismo ranije uhvatili vlak, ona je dobila poruku da se nešto dogodilo, no internet je bio loš i nismo znali što je posrijedi. Potom je i policija zatvorila ulazna vrata i nastala je opća panika.

“Nitko nije mogao hodati mimo sredine ulice. Jako su dobro bili organizirani. Puštali su po 500 ljudi. Vlakovi su počeli dolaziti svakih par minuta i osjetila se napetost, ali su se vagoni smireno popunjavali. Ja sam dva puta presjedao jer me bilo strah hodati ulicama, čuo sam da je bilo pucnjave i eksplozija i po drugim mjestima”, ispričao je Leo te napomenuo kako se počeo tresti tek kad je stigao u svoju kuću.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara