Horoskop vam otkriva sve o njemu

Spread the love
Rental Travel

Kako vam zvijezde mogu pomoći da saznate da li vas vaš muškarac doista voli ili ne. Vrlo lako! Svaki od 12 horoskopskih znakova ima tipičan način udvaranja, pa pogledajte koji i uporedite ga sa muškarcem koji se vama udvara!

Reha Centar

Ovan 

Najverovatnije je da se vaš muškarac – Ovan još od vašeg prvog susreta upustio u gadnu polemiku sa nekim od vaših mogućih ili aktuelnih kavaljera, izazivajući na taj način neku vrstu takmičenja u kojem je glavna nagrada vaše srce ili naklonost. Pošto ste ga vidjeli takvog, svog zajapurenog i crvenog, dobili ste utisak da će se duel dvojice mužjaka odvijati samo zbog toga da bi neko od njih odneo pobjedu u vašem prisustvu ili, kako se to kaže, ‘na vaše oči’. 

Međutim, u to ne bi trebalo vjerovati. Tipičan Ovan voli da se sudari sa svakim muškarcem samo zbog toga što je po prirodi ratoboran i zato što mu temperament nalaže da mora odbraniti svoju poziciju ‘prvog i neuništivog’. Vašeg prisustva će postati svjestan tek onda kada se zajedno sa vama bude borio za nešto, rame uz rame. Velika mu je želja da svoju izabranicu vidi kako hrabru, intelektualno nadmoćnu, seksualno kompetentnu ili pak agresivnu. Ukoliko ne posjedujete ove osobine, znajte da ćete mu biti samo publika, a ne i aktivni činilac u njegovom životu. 

Gotovo nepobitan signal koji će vam reći da ste zaokupili njegovu pažnju jeste pad njegove odbrambene moći! Ako vam kaže da je povodom nečega pogrešio, ako vas prvi put u životu moli za oproštaj, ako vam da do znanja da ste bili u pravu u vezi sa nekom stvari koju ste tumačili na različiti način, to znači da je skoro spreman da skine svoju masku. poštovaće vas kao suparnika koji na njega stimulativno djeluje, koji je njegov najbliži saradnik i verni drug, tako da će polako gubiti svoju preveliku želju za pobjedom. To takođe znači da je u vama video nešto jedinstveno, nešto vrlo jako, što je uspjelo da probije njegovu snažnu odbranu. 

Tek tada će otpočeti njegova borba za zadobijanje vašeg povjerenja, naklonosti i ljubavi. Na vama je da ovu borbu produžite što je duže moguće, da je učinite što težom za njega, što strastvenijom, odnosno da uvijek održavate plamen u očima koji će on u svakom trenutku kad vas pogleda, moći da prepozna. 

Bik 

Još od vašeg prvog susreta, on je učinio sve, samo da biste se osjećali što bolje. Možda nije puno pričao, ali je zato uvijek njegovo mišljenje bilo identično sa vašim. Pored toga, nastojao je da vam u društvu sa njim bude što prijatnije: približavao vam je stolicu kada je trebalo da sjednete, birao je za vas divne restorane i davao korisne sugestije prilikom biranja menija. Sa njim ste se osjećali zaštićeno, zašuškano, kao da je krajnji cilj njegovih napora bio jedino da se vi osjećate dobro. Naravno, ovakvo ponašanje ukazuje na ljubav, uopšteno govoreći, jer se radi o stavu koji je duboko ljudski; šta je uostalom ljubav nego pažnja i mogućnost da se osjećamo dobro dok smo sa nekim u društvu. ono što u ovom slučaju treba razgraničiti jeste da li je to površna, svakodnevna pažnja ili možda nešto više od toga. 

Trenutak istine će nastupiti onda kada vam on dozvoli (što ne dopušta mnogima) da stupite u kontakt sa njegovom familijom. Krvne veze su za njega vrlo važne ako ne i jedino što je važno: ko bude prihvaćen od strane njegovih najbližih, postaće i dio njegovog života. Da ste kod muškarca rođenog u znaku Bika postigli poseban tretman i da se zaista zagrejao za vas, znaćete ako mu je zbog vas ili nečega što vam se desilo, neprijatno, ako zbog vas reši da napusti svoja neoboriva stanovišta, kako materijalna tako i emotivna, ako izađe van svojih zacrtanih granica; to je sasvim sigurno znak da mu mnogo značite i da je spreman da sa vama proživi najstrasnije i najljepše trenutke svoga života. 

Da vas uvede u svijet, neće mu biti nešto naročito teško: ono što za njega predstavlja pravu avanturu jeste napuštanje nekih utvrđenih pravila ponašanja i granica koje je sebi odredio. Zato, ako vam predloži da sa njim idete na put, ako vam pozajmi novac ili pođe sa vama u neko potpuno novo mjesto, onda je samo vaš! 

Blizanci 

Sa muškarcem u znaku Blizanaca uvijek dobijate jednog neumornog udvarača: nikada neće propustiti prilikuda da vam u društvu više ljudi uputi jedan specijalni osmijeh, da vam nesto kratko dobaci, što razumete samo vas dvoje, da primijeti da ste nabavili novu odjeću ili da imate novu frizuru. On će vas takođe imitirati na simpatičan način, čuti vašu primedbu izrečenu na pola glasa ili usred opšteg žamora. Sad vi možda mislite da se on vama udvara? NE! 

U stvari, DA, ali udvara vam se samo na način na koji se udvara bilo kome! To se odnosi na njegovo umiljavanje kako muškarcima, tako i ženama: svakome on podari svoj osmijeh ili značajan pogled, iskrenu reč, pravilno postavljeno pitanje kojim je u stanju da dirne sve prisutne, zahvaljujući tome što je vrlo obdaren da sudeluje u diskutovanju na bilo koju zadatu temu. Ako se i pored ovih objašnjenja ipak osjećate pomalo zaintrigiranom, ostaje nam da vas još jednom upozorimo da ne bi trebalo da gajite neke nade! 

Da se nešto zaista dobro za vas događa, saznaćete onda kada Blizanac bude jednostavno prestao da vam poklanja svoju prijeđašnju pažnju. To znači da više nema onih osmeha, iznenadnih pogleda, dobacivanja i slično. Naprotiv! Odjednom će se opasati zidom ćutanja, ili čak meditacije. 

Izgledaće duboko zamišljen, skoro odsutan, kao da ga je obuzela nekakva emocija koja je neprolazna. Ne dozvolite da vam promakne ovaj dragoceni momenat, jer s vremena na vrijeme njegova sujeta se ipak isključuje! Ako u tom trenutku dobije vašu iskrenu pažnju, spontanost i želju, veoma je moguće da će skinuti svoju masku i otkriti vam najranjivija mjesta. 

Rak 

Prije nego što vam je dozvolio da mu se približite, osjetili ste da iz njegovog pravca dozale vreli talasi nježnosti koji kao da su vas molili da priđete i uzmete ga za ruku, ne biste li ga zaštitili od svih zala na ovom svijetu. Imate nedvosmisleni utisak da ste mu potrebni, da bi vam poverio sve što ga tišti, da se nimalo ne brani od vas, čak, čini vam se da je na najboljem putu da se zaljubi, ako to već i nije. 

Sve ovo na žalost ne znači da je muškarac u znaku Raka spreman da sa vama uspostavi pravi odnos: Rakovi vole da se maze i u tom smislu uvijek angažuju sve svoje emocije, tako da se svakoj ženi sigurno mora učiniti da je spreman da sa njom svije svoje ljubavno gnezdo. Mada će se vama činiti pomalo čudnim, ali Raka ste sasvim sigurno zadobili onda kada vam on dozvoli da uđete u njegovu sobu i slobodno dotaknete njegov krevet! 

Za njega je prava svetinja njegovo pribežište u kojem se u toku noći može osamiti i uživati u svojoj intimnosti. Ništa svetije od toga na postoji za jednog Raka! Ako ste imali tu čast, onda treba strogo da pazite da ga ne zaplašite bilo kojim prenagljenim gestom, pa čak ni iznenadnim ili grubim dodirom ili nekom dobronamerno izrečenom ironijom. On želi da provjeri da li ste vi stvarno ubeđeni u ono što radite, da li ste nežni, meki i prijazni kao što bi on to želeo. 

Ključni i odlučujući trenutak neće biti onaj u kojem ste vodili ljubav, jer on to zna da radi vrlo delikatno i senzualno. Mnogo značajniji, ali ne i definitivni gest, predstavljaće njegov poziv da spavate u njegovoj kući. Od tada, pa nadalje, više neće moći bez vas. 

Lav 

Lav oko sebe neprestano zrači toplom i životnom atmosferom. uvijek je spreman da priča o sebi kao o nekome ko je sjajan, pun energije, kome sve polazi za rukom i to uglavnom vrlo važne i velike stvari. Sve u svemu, on pred vama želi da se malo isprsi i da vam time da do znanja da su sve njegove osobine na mjestu, i više od toga. Na taj način on želi i da vas osvoji.Pored toga, kupovaće vam skupocene poklone, voditi na prefinjena mjesta, ne vodeći računa o novcu. 

Da li je sve ovo simptom interesovanja za vas? Reklo bi se ipak da nije: takvi postupci su u prirodi jednog Lava koji voli da pokazuje svoju darežljivost i širokogrudost, da se ponaša egocentrično i trijumfalno, kao neko ko posjeduje višak ljudske dobrote. ‘Ono pravo’ se kod Lava događa onda kada on pomeri centar događanja sa sebe na vas! 

Dakle, Lava ste zadobili u onom trenutku u kojem on pokaže da je samo zadivljeni posmatrač onoga što se događa između vas dvoje. Takođe, ako brižno prati sve što činite na planu vaše karijere ili bilo čega što vam je drago ili značajno, znajte da je potpuno za vas zainteresovan. Kada prihvati da bude samo sastavni dio nekog događaja, a ne njegov glavni protagonista, tada je vaš i ‘pečen’! 

Najbolji način da postignete ovakav tretman od strane jednog Lava jeste da se i vi ponašate kao kraljica, jer on obožava osobe koje djeluju pobednički i prosto ne može da dočeka trenutak da se takva žena nađe pored njega. Uostalom, takva žena će još više pojačati i njegov sjaj! 

Da se zaosta zaljubio u vas, primijetićete ako počne naglo da primećuje neke detalje koje nosite na sebi ili određene promjene u ponašanju, jer to je potpuno van njegovog uobičajenog stila i označava da ste kod njega pobudili doista jedinstveni interes. 

Djevica 

Muškarac Djevica nikada se ne izražava u sentimentalnoj ili površnoj formi: kod njega nema poklona, romantičnih komplimenata ili sastanaka na tajnovitim mjestima. Ono što ćete osjećati u prisustvu Djevice jeste neka vrsta neprestanog studiranja, proučavanja, kao da ste nekakva rijetka biljka ili botanička vrsta. 

Pod njegovim neutralnim ili kritičkim okom svakako da ne osjećate bilo kakvo udvaranje: ipak, ako se vama posebno bavi na ovakav način, to je zbog toga što se bavi idejom o tome kako da vas osvoji. Ovdje se, međutim, radi samo o običnom posmatranju. Nešto drukčije od toga je kada reši da sa teorijskog prijeđe i na praktične studije. Ako vas uvede u bilo koju od njegovih materijalnih aktivnosti, od obične zajedničke kupovine u samousluzi pa sve do renoviranja njegove vikendice ili stana, to znači da je rešio da na probu stavi vaše zajedničko funkcionisanje. 

U svojoj partnerki, muškarac Djevica traži prije jedan efikasan životni ritam koji će dovesti do funkcionalnosti i praktičnosti veze nego emotivnu ili erotsku simbiozu. pobedničko oružje u ovom slučaju može biti samo trezvenost: ako sa njim sarađujete tako što ćete biti objektivni i stremiti ni na nebo ni pod zemlju, ako budete realni a opet ingeniozni, predvidljivi, prihvatiće vas bez ikakvih predrasuda. 

Kako otkriti da li stvarno zaljubio u vas? Najsigurniji simptom je kada primijetite da reaguje na njemu nesvojstven način, van njegove dobro organizovane svakodnevice. Kad počne da se ponaša luckasto, da pokazuje bizarne strane ličnosti, kad se iznenada grohotom nasmeje ili strašno naljuti, ako je van sebe zbog toga što je zakasnio na sastanak sa vama, znajte da je sve već riješeno i da ste osvojili njegovo srce. 

Vaga 

Vrlo je lako saznati da li vam se udvara muškarac rođen u znaku Vage: kad vas obavije svojom prirodnom galantnošću, ljubavnim stilom punim kavaljerstva i razumjevanja, sitnim, ali opet značajnim pažnjama, normalno je da ćete se, kao uostalom, i svaka druga žena, osjećati važnom i značajnom. 

Međutim, to ipak nisu signali koji bi upućivali na nešto ozbiljnije: Vage vole da budu ljubazni i predusretljivi prema svim ženama, s obzirom da poštuju ženski rod isto koliko i muški. Sva njegova pažnja, respekt i briga nisu dovoljni da bi vas uvjerili u to da je za vas posebno zainteresovan. Primijetićete to po pomanjkanju one žice strastvenosti i po suptilnom i pristojnom češkanju po nosu svaki put kada pokažete bilo kakvo naglašenije ponašanje, bilo to jadikovanje, sreća ili zadubljeno razmišljanje. 

Prava prilika da proverite njegova osjećanja biće onda kada bude napravio nešto što nije korektno: gaf, nepromišljena riječenica, potez ili nešto drugo. Ako se u tom trenutku dobro skoncentrišete na njega i ono što radi, kao i na osobe koje su oko vas, te ako budete znali da odreagujete delikatno i dovoljno trezveno ne bi li spasili cijelu situaciju, mogli biste iznenada zaraditi njegovo povjerenje, čime ćete mu potvrditi da se upravo rađa nešto između vas dvoje, a što je sasvim drugačije od svakodnevnog, jer, Vage su u neprestanoj potrazi za tako nečim. 

Kako procijeniti da li ozbiljno misli ili ne? Sa muškarcem Vagom postoji samo jedan mogući test: razgovor o braku. Ako još uvijek ništa o tome ne priča, to znači da vas još uvijek procjenjuje i pokušava da se pronađe između hiljadu obzira i oklevanja. Kada se bude definitivno odlučio, postaviće direktno pitanje. 

Škorpija 

Atmosfera u kojoj se nalazite pored muškarca Škorpije je specifična po tome što se pored njega osjećate večito nemirnom: njegovi tajni pogledi, ponekad misteriozni, kao da vas konstantno zarobljavaju. Njegove riječenice, čak i onda kada ih izgovori u prisustvu većeg društva, vrlo često su dvosmislene i imaju ono značenje koje njemu najviše odgovara, a koje možete protumačiti samo vas dvoje! 

Njegovi gestovi su međutim uvijek usmereni ka razoružavanju i postepenom osvajanju terena, ma koliko se činili usputnim ili slučajnim. Sigurno je međutim da to što čini, čini na vrlo senzualan način. Da li to znači da vas voli? Na žalost, ne! 

Pored muškarca u znaku Škorpije, iskra želje je stalno zapaljena, bez obzira o kome se radi. Dakle, tu nema sigurnosti da je on nešto posebno zainteresovan za vas. Nemojte to gubiti iz vida! Međutim, treba ga posmatrati u trenucima kada se opusti, kada se ućuti i ne prati konverzaciju, kada mu je pogled odsutan ili barem kada tako djeluje: on u stvari stalno stražari i nikada nije potpuno odsutan, pa vas tako može iznenaditi nekim svojim naglim buđenjem iz prividne zamišljenosti. 

Budite spremni na to, ako želite da zarobite njegovo srce, baš u trenutku njegovog nenadanog buđenja! Njegovi izbori se nikada ne sprovode niti odvijaju uobičajenim kanalima: nikada vam neće pasti na koljena samo zato što ste vi objektivno možda najljepša, najsposobnija, najsimpatičnija ili najnežnija od svih žena koje je upoznao. Možda će mu se čak i dopasti nepravilnost linija vašeg tijela ili nedostaci u ponašanju ili karakteru. U svemu tome, Škorpija vidi teren za njegovo istraživanje, produbljivanje razmišljanja i trajanja jer, nije seks ono što će, kako mnogi misle, oboriti Škorpiju s nogu.Najviše ga privlači intelektualni dvoboj.

Najozbiljniji znak njegove naklonosti je onda kada vam poveri neku svoju tajnu, ali pravu, pravcatu tajnu, a ne njegove uobičajene falš provokacije. Ta tajna bi trebalo da bude povezana sa nečim što mu je vrlo važno i što se tiče njegove intime. Budite oprezni da vas ne isprovocira nekom ‘tajnom’ koja nije ništa drugo do najobičniji trač ili naklapanje. 

Strijelac 

Strijelac će prema vama uvijek nastupati sa entuzijazmom i inspiracijom: radovaće se, slaviti, smijati se, putovati, ići na bankete i slično. Govoriće vam kako ste lijepi, simpatični, interesantni, da djelujete stimulativno na njega i da ste jedinstveni. Međutim, tu se radi samo o uobičajenim Strelčevim standardima! Muškarac rođen u ovom znaku je optimista koji voli sve što ima veze sa životom, njega sve privlači i ne boji se da to pokaže. 

Stvar se mijenja onog trenutka kada vam pokaže da ste mu potrebni i da mu je stalo do vas. Za Strelce nije baš stvojstveno da od nekoga zatraže pomoć jer su jaki, veliki, široki i izdašni ili barem misle za sebe da to jesu. Trenuci slabosti nisu predviđeni u njegovom dugoročnom životnom programu. Ipak, on ih ima, kao uostalom i svi mi, pa kada oni naiđu i kada se Strijelac nađe u situaciji kojom ne može gospodariti, to vrlo teško prihvata. Ako vam zatraži pomoćm, najbolje što možete učiniti jeste da mu je i date, na najjednostavniji i najspontaniji mogući način. 

Ako jednog dana počne nešto da vas kritikuje ili da od vas traži nešto posebno, to znači da je prevazišao sebe, da se otisnuo na teritoriju koja njemu nije baš dobro poznata i koje se plaši. Znajte da to malo što traži od vas znači da se uputio stazama velikih stvari koje uvijek teži da sakrije. Uz vašu pomoć, on će biti spreman da odloži svoj kritički stav, da skloni lupu i da vas pogleda direktno u oči. 

Jarac 

Sa Jarcem nije lako zapasti u pogrešne iluzije: ako nije zainteresovan, ignorisaće vas na najgori mogući način! Njegov odlučni pogled će pasti na vas samo koliko je potrebno da biste obavili neophodnu konverzaciju povodom neke stvari koja je od obostranog interesa, kao da želi da vam pokaže da on nema vremena za gubljenje na isprazne razgovore. Njegov stil ponašanja ne podsjeća ni na šta što je galantno, čak su toliko trezveni i sintetični da ponekad djeluju nepristojno. 

Sa njima dakle ne možete pogrešiti: učiniće korak prema vama samo ako je stvarno zainteresovan. Prije nego što se bude upustio u ljubavnu priču, voleće da zna da li ste već zauzeti, da li ste samostalni i, istovremeno, da li posjedujete onu toplinu karaktera koja njemu toliko nedostaje. Grozi se slabosti, dvojnosti, krhosti i inertnog ponašanja, pa tako kod njega ne mogu proći žene koje se ponašaju kao šiparice, ali isto tako, ako ne i gore, plaši se i odbija žene koje na njegov hladan stav odgovaraju još hladnije. 

Da ste ušli u njegov unutrašnji svijet, znaćete ako se jednog dana bude nečeg odrekao u vašu korist. U svojim mislima on ima izgrađenu sliku o tome kako bi trebalo prvenstveno da se brine o sebi i da radi najviše za sebe. Štedljive je prirode i misli da sve treba sačuvati za neka gora vremena: zato bi trebalo da cenite makar i najmanji njegov ustupak ili dar, jer je to znak da upravo zadobijate njegovu naklonost. 

Vodolija 

Sa Vodolijom se ima utisak da ste pronašli čoveka vrlo širokog interesovanja, afiniteta i suptilnih želja: kada sa njim razgovarate, odmah oučavate da ‘govorite istim jezikom’. On prividno ima isti ukus kao i vi, smije se istim šalama, isto se oblači i voli isti ambijent. Nikada vam nije teško da sa njim izađete na kraj i prija vam njegovo prisustvo. Drugim riječima, sa Vodolijom stičete utisak da ste u društvu ‘onog pravog’. 

Problem je međutim u tome, što se sa njim sve žene tako osjećaju i što tu nema ničeg izdiferenciranog, pa tako nema ni posebne naklonosti za vas. Vodolija je pravi pravcati kameleon koji se trudi da svakome ugodi i da se pored njega dobro osjeća. 

Da biste ga bolje upoznali, morate proći ovu drugu fazu: jednog dana pokaže nezainteresovanost prema nečemu što vam se dopada ili ako izrazi želju koja vama ne odgovara, to znači da je počeo polako da se otvara. Čak i tada će nastojati da vam udeli samo jedan dio od onoga što stvarno misli ili osjeća. Njegova tendencija je da živi nekoliko života odjednom, po jedan za svaki ambijent, za svaku grupu prijatelja ili za svako od svojih želja ili interesovanja. 

Ukoliko želite da ga vidite stvarno zaljubljenog, moraćete da sačekate dan kada će biti spreman da vam se pokaže cio, bez ikakvih cenzura, sa svih svojih hiljadu lica i kada vam bude ispričao šta radi i kako se osjeća kada nije sa vama. 

Ribe 

Pažnja, pažnja! Sa muškarcem rođenim u znaku Riba, polako zalazimo u romantični svijet ljubavi, a na ovom klizavom terenu vrlo se lako pada! Cvetići, poezija, romantični gestovi nisu ništa drugo do jedan dio repertoara muškarca Ribe. Voli ljubav koju posjeduje u sebi, obožava da se ženama obraća na nježan način, pun istine, što je do te mjere usvojio da mu to dođe kao neka vrsta urođene osobine! To naravno nikako ne znači da se nalazite u području iskrene ljubavi, već bi se radije reklo da je to polje intenzivnog flerta! 

Kako da znate kad ozbiljno misli? U njegovom životu postoje magična mjesta sa kojima je u vezu doveo sve njegove senzacije: to može biti neki grm pored kojeg je biciklom prošao kada je imao 14 godina ili neka morska uvala u kojoj je jednog davnog ljeta prvi put osjetio šta je to ljubav… 

Kada bude odlučio da vam pokaže neko od tih mjesta, to znači da je rešio da vas uvede u svoj magični krug. 

Ako želite da iskoristite tu priliku, budite iskreni, otvoreni i uklonite svoj odbrambeni stav i ironiju. 

Ipak, ko zna da li vas je postao svjestan, onako zaslepljen svojom ljubavlju prema ljubavi? Ko zna da li je primjetio ono što vam je potrebno? Ako jednog dana bude tačan, odnosno ako dođe na sastanak sa vama bez sekunde zakašnjenja, pa ako mu se u ruci još i nađe cvetić ili nešto drugo, to je znak da polako dolazi do saznanja da mu nešto značite. Ako prođe tu probu, na najboljem ste putu da ga osvojite.

(conopljanews)

 

Komentari

Komentara