Hoće li “popustiti” hladnoće narednih dana?

Spread the love
Rental Travel

U Bosni sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U planinskim područjima moguće je provijavanje slabog snijega. U isto vrijeme, u Hercegovini će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Reha Centar

Jutarnja temperatura od -19 do -12, na jugu od -7 do -2, na planinama do -24, a najviša dnevna od -11 do -6, na jugu od -3 do 2 stepena.

U Bosni će u srijedu, 11. januara, bit će umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana bit će mjestimično i slabog snijega. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura od -20 do -12, na jugu od -7 do -1, na planinama do -23, a najviša dnevna od -8 do -2, na jugu od 0 do 4 stepena.

U BiH u četvrtak, 12. januara, jutro će biti pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje sa sjeverozapada. U večernjim satima u Hercegovini i većem dijelu Bosne bit će kiše i snijega. Padavine će biti slabog intenziteta.

Jutarnja temperatura od -16 do -9, na jugu od -5 do 0, na planinama do -19, a najviša dnevna od -3 do 2, na jugu od 3 do 8 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara