Guardiola pred susret sa Dinamom: Modri bez poraza 45 utakmica, to nešto govori

Rental Travel

Svi su mislili da će Arsenal bez problema slaviti u Zagrebu. Ali ja sam već nakon pola sata vidio da je Dinamo jako dobra i organizirana momčad, rekao je Guardiola

Reha Centar

Dinamo i Bayern München u utorak u 20,45 igraju drugo kolo Lige prvaka na Allianz Areni. “Modri” stižu na noge njemačkom velikanu kao drugoplasirana momčad skupine nakon senzacionalne pobjede protiv Arsenala na Maksimiru u prvom kolu.

Bayern je dobio Olympiacos 3-0 u Grčkoj i zasjeo je na vrh skupine. Zoran Mamić rekao je kako ga očekuje najveća utakmica u trenerskoj karijeri, a Guardiola je dobro obaviješten o Dinamovom nizu neporaženosti.

– Dinamo je neporažen u 45 utakmica u nizu. To pokazuje koliko je dobar. Svi su mislili da će Arsenal dobiti Dinamo u Zagrebu bez problema. Ali nakon pola sata vidio sam da je zagrabačka momčad vrlo jaka. Igrali su dobro u obrani, održavali su formaciju… Neće nam biti lako – rekao je Pep Guardiola na konferenciji za novinare i dodao:

– Imam 14, 15 igrača za Dinamo. Problem bi mogao biti s Arturom Vidalom. Muči ga ozljeda koljena – rekao je španjolski trener.

Lewandowski je u sjajnoj formi. Dobro, malo je “pao”. Nakon što je zabio pet komada Wolfsburgu u devet minuta, u 3-0 gostujućoj pobjedi kod Mainza zabio je “samo” dva.

– Lewandowski? Nadam se da će nastaviti svoj niz na Dinamu – dodao je Guardiola.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara