Gradu Tuzli dodijeljena zahvalnica od Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka”

Spread the love
Rental Travel

Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka” dodijelilo je zahvalnicu Gradu Tuzli kao priznanje za izvanredan doprinos u podršci djeci koja se bore s ovom teškom bolešću. Na svečanoj akademiji “Jednakost za svu djecu”, održanoj u Sarajevu,  gradonačelnik Tuzle, dr.sc.Zijad Lugavić, primio je zahvalnicu, ističući važnost kontinuirane podrške djeci koja se suočavaju s rakom.

Reha Centar

“Čast je dobiti zahvalnicu za Grad Tuzlu za izuzetan doprinos u promovisanju misije, vizije i vrijednosti Udruženja i pomoći djeci oboljeloj od raka “Srce za djecu oboljelu od raka”. Djeca su naša budućnost, budimo uz njih jer oni ne mogu sami da se bore,” izjavio je gradonačelnik Lugavić.

Ovo priznanje od strane udruženja koje se posvećuje podršci oboljeloj djeci ističe važnost solidarnosti i angažmana zajednice u borbi protiv raka kod djece. Grad Tuzla prepoznat je kao primjer izuzetne podrške i brige za najmlađe članove svoje zajednice koji se suočavaju s ovom teškom bolešću, a ovo je samo jedan od mnogobrojnih koraka koje zajednica poduzima kako bi osigurala bolji život i podršku za djecu oboljelu od raka.

aktuelno.ba/Grad Tuzla

Komentari

Komentara