Gradonačelnik Tuzle i uposlenici Dite dočekali brojne goste Panonskih jezera iz susjedstva

Spread the love
Rental Travel

Tuzla je definitivno grad u koji se dolazi, s razlogom ili ne, kako god, ali u Tuzlu se rado dolazi.Tuzla je brend među gradovima u BiH po mnogo čemu jer Tuzla ima kontinuitet otvorenosti, gostoljubivosti, prijateljstva.

Reha Centar

Iz Tuzle je i Dita, i to je brend, potvrđen ,dokazan, prisutan na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine.Panonska jezera su također brend, zbog kojih se u Tuzlu dolazi čak i sa sjevera zemlje, iz inostranstva, iz svih krajeva naše zemlje, Evrope ….

Iz Tuzle je i Bingo, naš tuzlanski domaći brend, Bingo koji upošljava više od 7 000 radnika i koji staje uvijek uz svoje partnere, prijatelje, svoj grad.

DITA TUZLA DITA TUZLA

Svi tuzlanski brendovi rano jutros dočekali su ko zna koliko autobusa iz cijele BiH, poželjeli im dobrodošlicu u Tuzlu i za sve goste koji su došli autobusima izvan Tuzle obezbijedili poklone proizvodnih pogona Dite.

Cijeli projekat svesrdno je podržao gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

JASMIN IMAMOVIĆ

Za ovu priliku nećemo citirati izjave domaćina već naših gostiju i evo šta su nam neki od njih rekli:

“Dolazimo u Tuzlu svake godine iz Novog Travnika, ovo je  lijep grad, ovdje se lijepo osjećamo i evo danas imamo i toplu dobrodošlicu od strane gradonačelnika Tuzle i uposlenika Dite, Ovo je Bosna i Hercegovina, ovo je Tuzla i naša Dita.Tek kad svi zajedno shvatimo da nam je naše najpreče možemo očekivati bolje, nadam se da smo izvukli neke pouke iz prošlosti od  kojih smo trebali ponešto i naučiti!, rekla nam je Sabaheta Dedić.

DITA TUZLA DITA TUZLA

“Važno je da kupujemo domaće, ne uvozno, bar ono što ne moramo, naše je brate naše”, prokomentarisao je kratko Rujo Kenan koji je u Tuzlu stigao iz Kaknja.

Nakon toga sa parking prostora došli smo i do Panonike a tamo već dobro poznata priča, živo, veselo, i već pomalo tijesno, ali kako reče gradonačelnik Tuzle “Nije nam cilj da imamo visoke cijene ulaznice za goste sa novcem, ovo je narodna, tuzlanska Panonika, napravljena novcem građana ovog grada, i cijene ulaza na Panonska jezera moraju biti pristupačne svima” .

DITA TUZLA

Evo još nekoliko fotografija danas sa Panonskih jezera u Tuzli.

M.T.

Komentari

Komentara