Englezi okupirali Madrid, za ulaznicu se daje i do 4 000 eura

Policija je objavila da je krenula s uhićenjima preprodavača ulaznica za finale. Naravno, madridske ulice pune su očajnih navijača Liverpoola i Tottenhama koji su došli do španjolske metropole bez ulaznica, ali kako svjedoči fotografija ovog fana Redsa, spremnih dati sve da je dobiju. Upravo na takve pikira švercer koji je pao kada je dvije karte za finale pokušao naplatiti 8,400 eura. Ili 63 tisuće kuna.

Navijači Redsa i Spursa doista “ne pitaju za cijenu” kako bi uživo gledali najveću utakmicu koju njihovi klubovi mogu igrati. Engleskim i španjolskim novinarima otkrivaju da su za sobe s krevetima na napuhavanje u neposrednoj blizini Wande Metropolitano platili 1200 eura.

Španjolska policija izvijestila je da je tijekom noći i jutra uhićeno pet engleskih državljana zbog fizičkih obračuna i napada na policajce, pri čemu je jedan čuvar reda ozlijeđen. Iz bolnica u Madridu javljaju da je tretirano 25 navijača Liverpoola i Tottenhama, svi službeno zbog “vrtoglavice i nesvijesti”. Naravno, riječ je o pijanstvu.

U Madridu će uskoro biti 100 tisuća Engleza, na koje, kao i na red i sigurnost općenito, pazi čak pet tisuća policajaca. Španjolski mediji ističu da su ovo nezapamćene mjere sigurnosti u glavnom gradu. Oko stadiona Wanda Metropolitano su tri sigurnosna prstena.

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara