Druženje kandidata Tuzlanske alternative i građana MZ Solana

Spread the love
Menprom

U prostorijama mjesne zajednice Solana, organizovano je druženje kandidata Tuzlanske alternative za predstojeće Lokalne izbore i građana sa područja te mjesne zajednice.

Reha Centar

Prisutnima je u kratkim obraćanjima nosioca liste Mensura Alića i kandidatkinje za poziciju gradonačelnice grada iznesen pravac djelovanja Tuzlanske alternative za predstojeći mandat 2016-2020 koji će se i dalje temeljiti na ekonomskom razvoju grada ali ništa manje i na zastupanju drugih interesa naših građana.

“Kampanju smo započeli na planiranoj industrijskoj zoni “Kreka-sjever,” koja je inicijativa Tuzlanske alternative, na kojoj nećemo stati, prirodna je odluka bila i da svoj prvi skup napravimo sa građanima najbliže mjesne zajednice i s njima u razgovoru saznamo više o problemima koji su direktno vezani za svakodnevnicu na ovom području našeg grada”, izjavio je nosilac liste Mensur Alić.

TUZLANSKA ALTERNATIVA

Kandidatkinja za gradonačelnicu Amira Malkočević u svom obraćanju pozvala je posebno mlade ljude da ne odustaju od svojih ciljeva i ostanu u svom gradu kako bi zajedno našli rješenja koja će im prvenstveno omogućiti kvalitetniji život i da svoj glas daju ljudima kojima su oni prioritet.

Press Tuzlanske alternative

Komentari

Komentara