Dino Merlin svoje je obožavatelje iznenadio novim video spotom za pjesmu “Rane”

Spread the love
Menprom

Omiljeni kantautor Dino Merlin svoje je obožavatelje iznenadio novim video spotom za pjesmu “Rane”.

Reha Centar

Video je sniman u Bosni i Hercegovini, Švicarskoj i na Tajlandu, a režiju potpisuje Haris Dubica, dugogodišnji Merilnov suradnik. Dubica je do sada za Dinu Merlina režirao spotove za pjesme“Individualizam” i “Deset mlađa” koji je bio proglašen najboljim video spotom godine, a nedavno je odbranio titulu i drugi put zaredom izabran za najboljeg režisera Švicarske. .

Muziku potpisuje Dino Merlin dok su koautori teksta Dino Merlin iDžemaludin Latić.

Aranžman potpisuje Dinin saradnik sa albuma “Ispočetka“ – Vlado Džihan. Pjesma je snimana u Beču, Berlinu i Sarajevu.

Video spot je objavljen na Dininom službenom YouTube kanalu koji broji preko 45,000 pretplatnika te ga time čini jednim od najvećih u državi. Merlinove pjesme s posljednjeg, 11. albuma “Hotel Nacional” zavladale su društvenim mrežama, a video spotovi bilježe milionske preglede – samo na njegovom YouTube kanalu pregledani su više od 50 miliona puta!

Dino Merlin će ovog ljeta u okviru promotivne turneje albuma Hotel Nacional po četvrti put u karijeri održati koncert na najvećem stadionu Bosne i Hercegovine – Koševo 25.7.2015. u Sarajevu. To će ujedno biti i jedini koncert koji će Dino Merlin održati ove godine u Bosni i Hercegovini. Sve informacije o tome kako nabaviti ulaznice za ovaj jedinstven događaj mogu se pronaći na:http://www.dinomerlin.com/prodajna-mjesta

Komentari

Komentara

Posted In: