Desetogodišnjica postojanja Udruženja poslodavaca Tuzlanskog kantona

Spread the love
Menprom

Premijer Tuzlanskog kantona Bahrija Umihanić povodom desetogodišnjice postojanja Udruženja poslodavaca Tuzlanskog kantona uputio je javnu čestitku:

Reha Centar

Poštovani poslodavci Tuzlanskog kantona!

Dozvolite mi da vam na vaš dan – 27. maj, čestitam veliki jubilej: Deset godina postojanja i uspješnog djelovanja Udruženja poslodavaca Tuzlanskog kantona.

Drago mi je da je Udruženje poslodavaca TK vremenom postalo vrlo respektabilan partner Vladi Tuzlanskog kantona te da smo zajedničkim radom, na određenim područjima, doprinijeli ukupnom razvoju našeg Kantona.

Poslodavci su u svim razvijenim društvima važna i cijenjena skupina građana. Trudom, radom, rezultatima u radu i stvaranjem nove vrijednosti, zajedno sa svojim zaposlenicima, poslodavci finansiraju zdravstvene i socijalne fondove, finansiraju sport, kulturu, obrazovanje i razvoj cjelokupne zajednice.

U ime Vlade Tuzlanskog kantona želim vam, i kao asocijaciji koja okuplja respektabilne poslodavce sa područja TK, i kao pojedincima, mnogo uspjeha i dobrih poslovnih rezultata u izazovnom vremenu koje je pred nama.

Odjeljenje za informisanje – AKTUELNO.BA

 

 

Komentari

Komentara