Deset najseksipilnijih žena svih vremena

Menprom

Mnoge ljepotice golicale su maštu fanova širom svijeta, no, samo rijetke imaju čast da dobiju laskavu titulu seks simbola! Pogledajte kojih 10 atraktivnih žena su najviše raspaljivale strasti sa druge strane malih ekrana!

Reha Centar

Usne koje su zavele svet: Anđelina Džoli

Usne koje su zavele svet: Anđelina Džoli | Foto: Reuters

Na  mestu broj 10 nalazi se čuvena Anđelina Džoli čije ime se uvek “provuče” do vrha svake top liste najlepših slavnih ličnosti. Ipak, po odabiru magazina “Mens Helt”, ona je na poslednjem mestu.

Žena za pamćenje: Džejn Fonda

Žena za pamćenje: Džejn Fonda | Foto: AP

Džejn Fonda je dobila mnoge nagrade, od kojih i onu za životno delo. Ispostavilo se da je jedno od njenih najvećih dostignuća upravo jedinstven stil, i naravno, seksipil koji je doveo na 9. mesto prestižne liste.

Mnogi bi se

Mnogi bi se “davili” ako bi ih ona spašavala… | Foto: AP

Pamela Anderson je bez dana “staža”, postala najpoznatija čuvarka plaže na svetu! Poznata glumica javnih, ali privatnih filmova (iako poriče da je ovo drugo bilo namerno), svakako je jedna od najpoznatijih seks bombi.

Legenda: Beti Pejdž

Legenda: Beti Pejdž | Foto: Reuters

Beti Pejdž je možda ostarila, ali sećanje na njenu mladalačku zavodljivost nije. Provokativna u crnom, sa izazovno visokim potpeticama žarila je palila prethodnih decenija prošlog veka, a ni u letnjem izdanju nije bila “za bacanje”…

Bond ima ukusa: Ursula Anders

Bond ima ukusa: Ursula Anders | Foto: AP

Ursula Anders je nekada bila “Bondova devojka”, a gospodin Džejms očigledno zna kako da ih izabere.  O tome govori i činjenica da je uloga izabranice čuvenog tajnog agenta postala i sinonim za privlačnu holivudsku žensku, a gospođica Anders je to svakako bila.

I dalje se drži: Madona

I dalje se drži: Madona | Foto: Reuters

Madonina muzika je stvar ukusa ali, bilo da ste fan, bilo da ne volite njene numere, morate priznati da pevačica deluje sjajno i prosto prkosi svojim godinama, a decenije njenih poigravanja sa seksualnim stereotipima dovele su je na 5. mesto ove liste.

Od devojčurka do seksi senzacije: Britni Spirs

Od devojčurka do seksi senzacije: Britni Spirs | Foto: AP

Britni Spirs se pojavila kao simpatična tinejdžerka da bi se pod budnim okom kamere razvila u pravu ženu. I to, ni manje ni više, seks simbol, ako je sudeći po 4. mestu spiska stranog magazina…

Postala simbol seksualnosti: Merilin Monro

Postala seks simbol: Merilin Monro | Foto: Reuters

Merilin Monro je ušla u istoriju kao predstavnica otmenog seksipila i burnog ljubavnog života što joj je obezbedilo mesto u top 3 najprivlačnije ženske slavne ličnosti ikada.

Ikona privlačnosti: Rakel Velč

Ikona privlačnosti: Rakel Velč | Foto: AP

Tokom šezdesetih ni jedan muškarac nije mogao a da ne žudi za Rakel Velč, zvezdom čuvene serije “Začarane”. Vreme je uzelo svoje, pa je karijera poznate glumice doživela nagli pad, ali je njena sjajna figura ostala u uspomenama mnogih.

Proglašena za najseksipilniju na svetu: Dženifer Aniston

Proglašena za najseksipilniju na svetu: Dženifer Aniston | Foto: AP

Iiiii, na prvom mestu je… Dženifer Aniston! Ko bi rekao, ali izgleda da je gos'n Bred ostavio najseksipilniju ženu na svetu, zbog Anđeline koja se nalazi na poslednjem mestu ove liste. Bilo kako bilo, Dženifer, napopularnija “devojka iz komšiluka”, izglasana je kao najseksipilnija žena svih vremena.

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara