Denijal Tulumović: SDA gradi stabilnu i sigurnu Bosnu i Hercegovinu VIDEO

Rental Travel

KO SDA Tuzlanskog danas je na press konferenciji predstavio svoje kandidate za Opće/opšte izbore koji zajedno sa kandidatima iz Brčko Distrikta BiH i Posavskog kantona, čine liste Stranke demokratske akcije za državne, federalne i kantonalne skupštine. Na listama se nalazi 76 kandidata od kojih je 43 posto žena i čak 50 posto kandidata koji su mlađi od 40 godina. Više od 90 posto kandidata je sa visokom stručnom spremom.

Reha Centar

Denijal Tulumović, v.d. direktora UKC Tuzla, nosilac je liste za Zastupnički/predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Izborna jedinica 5.

-Sloganu SDA „SIGURNO“ ja ću u svojim izlaganjima tokom predizborne kampanje uvijek dodavati i riječ stabilno. Razlog je jasan i jedno i drugo su neophodni u daljem napretku naše domovine. Stabilno i sigurno u Bosni i Hercegovoni može biti samo u slučaju da gospodin Bakir Izetbegović, nastavi put koji je započeo njegov rahmetli otac, a potom nastavio Sulejman Tihić. Bakir Izetbegović je dokazanom stabilnošću pokazao da može voditi ovu državu i da se može se oduprijeti napadima i sa lijeve i sa desne strane, a što je u ovom trenutku presudno za opstanak Bosne i Hercegovine – rekao je Denijal Tulumović.

Plaćeno političko oglašavanje

Komentari

Komentara