Demokratska fronta Tuzla ima sve više pristalica

Ugledni Tuzlak Prof. dr. Edin Osmanbegović (zv. Sekunda) novi je član Demokratske fronte Tuzla

Ugledni Tuzlak, Prof. dr. Edin Osmanbegović (zv Sekunda), profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli i dosadašnji član Naše stranke Tuzla, pridružio se jučer Demokratskoj fronti Tuzla gdje planira nastaviti svoje političko djelovavanje, kao i veliki broj bivših članova Naše stranke.

Prof. Osmanbegovic potpisao je jučer u prostorijama GO DF Tuzla pristupnicu za članstvo u Demokratskoj fronti te u svojoj izjavi navodi U DF ulazim potpuno otvorena srca. Želim biti član stranke koja je prepoznata kao jedna od demokratskih perjanica u Bosni i Hercegovini. Želim svojim pristupanjem biti dio tima sa kolegom Prof Dr Šarić Bahrudinom i biti dio tima koji želi raditi na ekonomskom razvoju, posebno razvoju našega grada Tuzle. Želim da Tuzla postane prdvodnik urbanog razvoja i zapošljavanja mladih. Imamo mogućnosti i trebamo ih iskorisiti. Sa DF-om vidim istinsku mogućnost da to uradimo. Idemo zajedno.“

Povod za ovaku odluku novih članova DF-a jeste prepoznavanje vrijednosti, koncept rada i način transparenog donošenja odluka kroz poštivanje organa stranke.

Ističu da će kroz timski rad i svakodnevnu koordinaciju sa građanima posredstvom mjesnih odbora Grada Tuzle doći do pobjede i poboljšanja uslova života gradana u našem gradu, ali i u cijeloj BiH. Demokratska fronta i dalje ostavlja otvorena vrata za sve poštene ljude koji žele dati svoj doprinos.

Predsjednik GO DF Tuzla
Šarić Bahrudin

aktuelno.ba

Komentari

Komentara