Dan otvorenih vrata JU „Dom mladih“ Tuzla

Spread the love
Menprom

U sklopu projekta „Uredimo prilaz u Dom da mladi prave lom“, koji realizuje neformalna grupa mladih ljudi i uposlenici JU „Dom mladih“ Tuzla, danas smo organizovali Dan otvorenih vrata. Cilj ovog projekta bio je da se uredi prilaz Domu mladih, što je i učinjeno kroz tri radne akcije u kojima je učestvovalo preko 70 mladih ljudi.

Reha Centar

JU „Dom mladih“ Tuzla

Postavljene su klupe ispred Doma mladih, okrečen je dio fasade, postavljeni su reflektori, tabla sa znakom ustanove, očišćen je kompletan parking i dobar dio iza zgrade JU „Dom mladih“ Tuzla. Dan otvorenih vrata zamišljen je kao završna manifestacija projekta sa ciljem da se mladima predstave postojeće sekcije, ali i da im se ukaže na njihove mogućnosti te da ih pozovemo da svoje slobodno vrijeme provode u Domu mladih.


JU „Dom mladih“ Tuzla

Odziv je bio dobar te smo sve prisutne proveli kroz Dom mladih predstavljajući im postojeće sekcije, sale koje imamo na raspolaganju, a koje služe upravo mladima za realizaciju njihovih kreativnih ideja. Nadamo se da će mladi prepoznati kapacitete koje im nudimo i iskoristiti ih na najbolji mogući način. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti putem naše web stranice www.dommladihtuzla.ba, zatim e-mail adrese: dom.mladih.tuzla@bih.net.ba ili putem facebook profila Doma mladih Tuzla.

JU „Dom mladih“ Tuzla

JU „Dom mladih“ Tuzla

Srdačan pozdrav,

aktuelno.ba

 

 

 

 

 

Maja Hodžić

                                                                                                    Referent za odnose s javnošću

                                                                                                          JU „Dom mladih“ Tuzla

 

 

Komentari

Komentara